“Apetenţă pentru firesc” cu invitaţi ai vieţii culturale autohtone

mai 11th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 12 mai 2010, ora 20:00, în The Silver Church (Calea Plevnei, Nr. 61, Bucureşti) are loc prima ediţie a evenimentului dedicat artiştilor şi personalităţilor culturii româneşti, “Apetenţă pentru firesc”. Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea Artelor Contemporane.

În cadrul evenimentului vor fi concerte Grimus şi DJ Gojira, se vor proiecta scurt-metraje semnate de Mădălina Roşca cu tema „firesc”, se va pune la cale un happening artistic interactiv marca ApPac, iar participanţii vor fi invitaţi să se implice în proiectul „Despre firesc”. Pe lângă surprizele ce se vor derula de-a lungul serii, invitaţii vor avea parte de o “tornadă” de poezie tânără contemporană.

Totodată, toţi cei ce vor participa la eveniment sunt încurajaţi să vină însoţiţi de cel puţin o carte pentru proiectul „Oraşul citeşte – Lecturi Urbane”- Civika.ro.

Număr de vizualizări :1327


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro