“Acasă la… Ion Chiric”

mai 5th, 2010 | By | Category: Eveniment

Mâine, 7 mai 2010, ora 13:00, are loc o nouă ediţie a Cenaclului “Ion Chiric” (Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi), cu titlul “Acasă la…Ion Chiric”.

Evenimentul comemorează împlinirea a 11 ani de la dispariţia poetului. Din programul acestei ediţii: un pelerinaj la casa poetului, la şcoala şi biblioteca unde a studiat de-a lungul vieţii, recitaluri din opera poetică a lui Ion Chiric. Evenimentul se va bucura de prezenţa profesorilor, elevilor şi familiei scriitorului. Cenaclul va începe cu un cuvânt înainte din partea dir. CCSG, Ovidiu Ioan Manole. Invitatul special al evenimentului este Angela Baciu, coordonatorul cenaclului “Ion Chiric”.

Evenimentul este organizat de CCSG cu sprijinul Şcolii gimnaziale cl. I-VIII, com. Gohor; Primăriei com. Grohor, Bibliotecii com. Grohor, Căminului Cultural al com. Grohor şi Bisericii ”Sfinţii Trei Ierarhi”, com. Grohor.

Număr de vizualizări :1517


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro