Expoziţie de fotografie “Atunci când clipa nu s-a irosit”

apr. 28th, 2010 | By | Category: Postcard

Scriitoarea Angela Baciu, consilier cultural în cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi, ne-a semnalat pentru AgenţiadeCarte.ro deschiderea expoziţiei de fotografie a unui debutant, “Atunci când clipa nu s-a irosit” de Cristian Năstase, în perioada 1 mai – 1 iunie  2010. Expoziţia este găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi. Expoziţia cuprinde 30 de fotografii (majoritatea în format 30 x 40 cm) listate pe hârtie fotografică Kodak Endura. Proiectul este coordonat de Departamentul cultural artistic din cadrul CCSG, director ec. Ovidiu Ioan MANOLE.

Autorul are 33 de ani, şi a absolvit Liceul Industrial nr. 4 – Energetic” din Bucureşti. În luna aprilie 2009 a urmat un curs  de fotografie la „Photolife” (Braşov), avându-l profesor pe renumitul peisagist român Dan Dinu. Cursul a durat câteva săptămâni, apoi în luna mai a devenit PFA pentru a-şi  putea câştiga existenţa exclusiv din fotografie, profesând ca fotograf liber profesionist. A început apoi colaborarea cu „Agenţia de presă Agerpres” cu care colaborează şi în prezent (fosta „Rompres”), dar şi cu „NewsIn” (care între timp s-a desfiinţat ). Ca fotoreporter, a fost  prezent la numeroase manifestări  politice, socio-culturale, sportive, mondene, religioase, târguri de vintage şi hand made, conferinţe, concerte în Bucureşti , Galaţi, Brăila şi în alte oraşe.

Din luna iunie 2009 colaborează şi cu „Agenţia de modeling Genys Models.”

În luna octombrie 2009 a făcut fotografiile pentru catalogul „Winmarkt „– „Colecţiile de toamnă”. În luna decembrie a luat parte la Acţiunea „Help portrait”, ca fotograf .

Ca şi apariţie în presa locală gălăţeană, în februarie 2010 s-a publicat în ziarul „Viaţa Liberă” o fotografie de portret realizată de autor tinerei artiste Ioana David aflată la prima expoziţie personală de pictură.

În luna martie 2010 a câştigat locul II la un concurs fotografic cu tema „Concurs Concerte underground, cluburi, cafenele şi viaţa de noapte”, organizat de site-ul www.photomaniacs.ro

Număr de vizualizări :1396


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro