Conferinţele Bibliotecii la Bacău: „România profundă: soluţii vechi pentru crize noi”

apr. 28th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

Astăzi, 29 aprilie 2010, ora 10:00, la sediul Bibliotecii Judeţene “Costache Sturdza” din Bacău are loc a VIII-a ediţie a “Conferinţelor Bibliotecii”, ce va conţine dezbaterea „România profundă: soluţii vechi pentru crize noi” şi festivitatea de înmânare a premiilor anuale ale Filialei Bacău a Asociaţiei Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România.


Dezbaterea „România profundă: soluţii vechi pentru crize noi” va fi susţinută de scriitorul Ovidiu Hurduzeu, doctor al Universităţii Stanford din SUA, expunere continuată de lansarea cărţilor „Mişcarea conservatoare” de Paul Gotfried şi „ Economia libertăţii”, ediţie antologică îngrijită de John Chrisostom Medaille şi Ovidiu Hurduzeu la editura Logos din Bucureşti. Lucrările vor fi comentate de Marius Manta, Alin Voicu, Alexandru Ciolan şi Ioan Enache.

În cadrul celui de-al doilea eveniment, „Ziua bibliotecarului”, va avea loc festivitatea de înmânare a premiilor anuale ale Filialei Bacău a Asociaţiei Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România. Acesta e şi motivul pentru care, la conferinţă vor participa, pe lângă intelectuali băcăuani, oameni politici, economişti, toţi cei interesaţi de soluţiile pentru revenirea din multiplele crize în care se scufundă societatea noastră acum, şi bibliotecarii publici din judeţul Bacău. Ca de obicei, vor fi deschise mai multe standuri de carte printre care şi cel al Editurii Logos cu lucrările lansate la conferinţă.

Număr de vizualizări :849


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro