“Egografie” la Târgu-Jiu

apr. 14th, 2010 | By | Category: Eveniment

Astăzi, 15 aprilie 2010, ora 17:00, la Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu, are loc vernisajul expoziţiei de pictură, grafică şi desen “Egografie”, unde expun Lorena Caldeş, Dorina Cioplea, Vasile Fuiorea, Raluca Moldovan, Cristina Ploscariu şi Daniel Şerban.

Evenimentul este organizat de Muzeul Judeţean „Alexandru Ştefulescu” din Târgu-Jiu. Expoziţia este găzduită de muzeu pe o perioadă de două săptămâni.  Vernisajul va debuta cu prezentarea făcută “Egografiilor” de scriitorul şi jurnalistul Dan Mircea Cipariu.

Număr de vizualizări :2043


One Comment to ““Egografie” la Târgu-Jiu”

  1. Malvina spune:

    Si eu o am profesoara pe d-na Ploscariu Cristina,o profesoara minunata de la care chiar avem ce invata.Sunt eleva la Liceul de Muzica si Arte Plastice ”C.Braioloiu” unul din cele mai bune licee din Tg-JIu fiind si singurul liceu de arte din oras.Felicitari pentru expozitie!

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro