“Alianţa diabolică”

mart. 30th, 2010 | By | Category: Agenda de carte

De curând, la Editura Lucman a apărut volumul “Alianţa diabolică” de  Peter Lavanda, o lucrare indispensabilă pentru cine este interesat de istoria secolului XX.

În această captivantă şi meticulos documentată trecere în revistă a ideologiilor mitice, religioase, oculte, care au construit fundamentul mişcării naziste, autorul a reuşit să facă accesibil subiectul dens, încărcat de fapte, care se întinde pe parcursul a sute de ani, pentru cititorul nespecializat, fără să sacrifice în acest scop acurateţea. Aceasta este probabil cea mai minuţioasă evaluare a ideologiei oculte naziste care a fost publicată în limba engleză şi depăşeşte lucrările similare prin faptul că merge mai departe cu documentarea supravieţuitorilor neonazişti până în zilele noastre.

Număr de vizualizări :1409


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro