Concert aniversar „Beethoven Sieben”

oct. 14th, 2020 | By | Category: Eveniment

Marți, 27 octombrie 2020, ora 19.00,  la sala Enescu a UNMB,  va avea loc concertul aniversar „Beethoven Sieben” organizat de Fundația ConstantArt cu sprijinul Ambasadei Germaniei în România, proiect menit să marcheze, într-un mod special și sensibil, aniversarea celor 250 de ani de la nașterea marelui compozitor german. Evenimentul aduce în prim plan o asociere inedită de instrumente – flaut, fagot, pian, o formula întalnită foarte rar pe scenele de concert. Acest fapt atrage cu sine și un amestec original de lucrări muzicale împletite cu versuri și gânduri poetice pentru a evidenția creația lui Beethoven în cultura contemporană.

 

 

Concertul se va desfășura în parteneriat cu Universitatea Națională de Muzică din București.

 

Artiști:

Ioana Bălașa – flaut

Laurențiu Darie – fagot

Adriana Toacsen – pian

Cătălina Matei – poet

 

 

27 octombrie 2020, ora 19:00, sala Enescu a UNMB

 

O seară despre Beethoven și Goethe, muzică și versuri, prelucrări și cugetări, trecut și prezent, tristețe,  pandemie, speranță, viitor.

3 compozitori + 2 poeți + interpretare + pandemie = 7 (SIEBEN)

 

 

Număr de vizualizări :125


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro