Se redeschid sălile de lectură ale Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”

sept. 21st, 2020 | By | Category: Postcard

Luni, 21 septembrie 2020, sălile de lectură ale Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I” se redeschid publicului, cu un program cuprins între orele 10 și 18, de luni până vineri, și cu respectarea tuturor măsurilor impuse de starea de alertă.

 

După aproape două sute de zile, Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti îşi redeschide porţile. Au fost create trasee specile de intrare şi ieşire, de urcare şi de coborâre. Există paravane despărţitoare atât în zonele de acces cât şi în sălile de lectură, iar masca de protecţie este obligatorie.

”Deschidem doar corpul Boema. Din 385 de locuri vom pune la dispoziţie mai puţin de o treime, adică doar o sută. Ele sunt marcate atât fizic cât şi prin sistemul nostru de gestiune”, a declarat Mireille Rădoi, director BCU.

 

www.bcub.ro

Număr de vizualizări :136


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro