”Artă pentru viață”- licitație de artă cu caracter caritabil

sept. 14th, 2020 | By | Category: Postcard

Asociația Pro Valores și Asociația Caritas București organizează sub titlul “Artă pentru viață” o inedită campanie de strângere de fonduri. 11 lucrări de artă plastică, semnate atât de artiști consacrați precum: pictorii Sorin Adam, Vasile Mureșan Murivale sau iconografista Carmen Paiu, dar și de tineri artiști din România, Republica Moldova și Rusia vor fi licitate în perioada 14 septembrie – 15 octombrie 2020. Fondurile strânse vor ajuta copiii cu vârste între 9 și 17 ani aflați în îngrijirea Centrului Casa Sfântul Ioan. Casa Sf. Ioan oferă sprijin unui nucleu stabil de copii aflați in situație de abandon familial. Misiunea Casei Sf. Ioan este sprijinirea copiilor admiși în centru pentru ca aceștia să depășească dificultățile generate de situația de separare de părinți, prin oferirea unui spațiu securizant unde copilul să se simtă acceptat, respectat si valorizat.

Lucrările pot fi vizualizate accesând: https://www.asociatiaprovalores.ro/galeria-virtuala/.

 

Suma de la care pornește licitația este afișată în dreptul fiecărei lucrări.

 

Ofertele se fac pe adresa: asociatiaprovalores@gmail.com

 

În fiecare zi, până pe 15 octombrie, ora 22, pe site-ul unde sunt expuse lucrările, vor fi anunțate sumele oferite de licitatori. Fiecare lucrare, la finalul perioadei de licitare, va intra în posesia celui care va oferi suma cea mai mare.

 

Co-organizatori: Asociaţia “Pro Valores” și Asociația Caritas București.

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio Trinitas, Observator Cultural, JurnalMM.ro, AgențiadecArte.ro, România Pozitivaă.ro, Bucureșteni.ro, Roportal.

 

Număr de vizualizări :77


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro