Editura Herald anunță campania ”Cum ne ajută Știința?”

aug. 29th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Știința poate oferi răspunsuri la problemele fundamentale cât și soluții la problemele de zi cu zi, îmbogățind modul în care înțelegem Universul și ne percepem pe noi înșine. Știința a avut o contribuiție esențială la evoluția societății omenești, prin cunoaștere, care a dus la îmbunătățirea educației și a calității vieții. Dar ce este mai exact știința? Cu siguranță este mai mult decât o bază de informații. Este un mod de gândire și o strategie pentru a căpătă o mai bună înțelegere a lumii și a substratului din care suntem făcuți.

 

”În perioada 28 august – 3 septembrie 2020 , vom porni împreună cu invitații noștri, pe urmele evoluției, ne vom aventura în marele ocean al spațiului, vom discuta despre forțele și personalitățile care au contribuit la nașterea științei moderne, explorând subiecte precum originea vieții, continuumul spațiu-timp, creierul uman, legile fundamentale ale naturii, rolul gândirii critice în viața omului contemporan, prin prisma unor cărți semnate de Carl Sagan, Leonard Mlodinow, Sean Carroll, Nikola Tesla, Voltaire, Bertrand Russell, Thomas Paine, Charles Darwin sau Neil Shubin, autori care au transformat descoperirile în adevărate experiențe.

 

Selecția de cărți disponibilă pe www.edituraherald.ro ce reunește contribuții valoroase în domenii precum biologie, fizică, astronomie, filosofia științei, inventică, va beneficia și de un discount de 30% pe toata durata campaniei.” – anunță editura Herald.

 

Număr de vizualizări :201


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro