Precizări referitoare la redeschiderea Muzeului Municipiului București

mai 14th, 2020 | By | Category: Postcard

Muzeul Municipiului București se pregătește pentru redeschidere ţinând cont de toate recomandările pentru siguranţa publică necesară reluării activităţii în sectorul cultural creativ. În acest moment sunt analizate toate măsurile care trebuie să fie aplicate atât pentru vizitatori, cât și pentru personalul angajat, complementar cu acelea care urmează a fi dispuse la nivel naţional de autorităţi. MMB este preocupat de asigurarea tuturor condiţiilor optime de siguranţă şi protecţie pentru public.

„În momentul în care vor ajunge la noi toate regulile necesare pentru protecția vizitatorilor elaborate de autoritățile competente și vom ști ce avem de făcut, vom anunța data redeschiderii muzeelor și caselor memoriale din componența MMB. Nu redeschidem vineri, 15 mai, dar vom comunica în timp util care este această zi în momentul în care vom cunoaște tot ce trebuie să facem pentru ca publicul vizitator să beneficieze de protecția sanitară stabilită prin ordin comun al Ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății, precum prevede legea adoptată recent de Parlament. Trebuie să știm exact care sunt eforturile necesare pentru implementarea noilor norme, inclusiv prin reglementări ale Primăriei Generale a Municipiului București, în subordinea căreia funcționăm”, a declarat Adrian Majuru, manager al Muzeului Municipiului București.

Număr de vizualizări :79Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro