Omagiu adus cinematografiei româneşti la Praga

apr. 2nd, 2019 | By | Category: Postcard

Joi, 11 aprilie 2019, ora 17:00, în sala mare a Facultăţii de Filozofie a Universităţii Caroline din Praga (str. Hybernska 3, Praha 1), Institutul Cultural Român de la Praga şi Asociaţia de prietenie Cehia-România vă invită la proiecţia filmului documentar „100 de ani de cinematografie românească“.

Realizat de către Institutul Cultural Român, Centrul Naţional al Cinematografiei, Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România a Asociaţia Dacin Sara, documentarul, care conţine fragmente din cele mai bune filme româneşti realizate în acest secol, reprezintă un omagiu adus cinematografiei româneşti.

După proiecţie, sunteți invitați la un pahar de vin românesc oferit de către Institutului Cultural Român de la Praga.

Număr de vizualizări :184


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro