spot_img

Editura ALL lansează campania de precomenzi pentru ”Capcanele dietelor”, de dr. Laura Ene

Volumul ”Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?”, semnat de dr. Laura Ene, poate fi comandat în avans cu o reducere de 34%, la prețul special de 19,90 lei. Comenzile care depășesc 50 de lei beneficiază de transport gratuit prin poștă sau prin curier. Această ofertă este valabilă exclusiv în perioada campaniei, în librăriile online www.all.ro și www.medlibris.ro. Livrarea se va face începând cu data de 25 mai 2018, iar toate exemplarele vor avea autograful autoarei.

Dietele-minune sunt ca tendințele sezoniere în modă, pe când stilul rămâne pentru totdeauna

Acest ghid practic de bună purtare cu corpul și cu emoțiile lor îi va ajuta pe cititori nu numai să facă pace cu cântarul, ci să se elibereze definitiv de foame și de frustrare. În plus, vor descoperi cum să își satisfacă toate poftele, într-un mod inteligent și sănătos. Aceasta este replica pe care o aud întotdeauna pacienții care trec pragul cabinetului medical al dr. Laurei Ene, în căutarea unei cure de slăbire salvatoare: „Spune-mi ce îți place să mănânci și eu te ajut să îți construiești o dietă adecvată, pornind de la preferințele tale alimentare”. Scăderea durabilă în greutate nu se produce decât atunci când vrei să schimbi cu adevărat ceva în stilul tău de viață, nu doar când ții o dietă pentru 2-3 zile, o săptămână, nici chiar pentru o lună sau mai multe.

Cartea este concepută ca o călătorie antrenantă printre informații-cheie, strategii de slăbit și menținere care funcționează cu adevărat, exerciții și teme practice, plus o multitudine de trucuri și secrete din lumea nutriționiștilor. Se adresează deopotrivă și celor care nu au probleme cu greutatea în exces, dar se străduiesc să se mențină în forma actuală. Cei care au atins numărul optim de kilograme, dar nu sunt mulțumiți de energia cu care întâmpină fiecare zi, vor găsi motivația să apese butonul Restart și să își regăsească vitalitatea. Cititorii vor observa că relația bună cu propriul corpul, cu emoțiile și cu gândurile este unul dintre laitmotivele acestei cărți, care are astfel toate șansele să le devină o prietenă de nădejde.

Dr. Laura Ene: carte de vizită

De 15 ani, Laura Ene este medic primar în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, timp în care a ajutat peste 10.000 de pacienți să învețe să mănânce sănătos, să-și schimbe stilul de viață, să slăbească și să se mențină în forma dorită. În sfârșit, acum cititorii se pot bucura că a ales să le împărtășească  experiența ei și cazurile pe care le-a întâlnit în cabinetul medical. La rândul ei, Laura s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, pe care a reușit să o depășească pentru totdeauna. Nu se sfiește să vorbească deschis despre această luptă personală; de fapt, toate poveștile din carte sunt ale unor persoane reale, oameni care, alături de ea, au făcut pasul decisiv spre o viață fără restricții, bazată pe alegeri inteligente.

Editori și parteneri

Editura ALL, parte a Grupului Editorial ALL, are un portofoliu central de carte academică şi specializată, din care fac parte lucrări de referință din domeniul medicinei, ştiinţelor sociale și dezvoltării personale. Printre acestea se numără Manualul Merck, Anatomia omului, de Victor Papilian, o serie extinsă de manuale Harrison, Sociologia, de Anthony Giddens, Diplomaţia, de Henry Kissinger, Istoria filosofiei, de Frederick Copleston, Istoria românilor, de Constantin C. Giurescu, Istoria lumii, de Immanuel Geiss, seriile Gallup și Franklin Covey. Colegiul Medicilor din România recunoaște relevanța portofoliului de carte medicală al Editurii ALL. Din luna mai 2017, editura este acreditată de Colegiul Medicilor, iar autorii români care publică lucrări de specialitate la Editura ALL sunt recompensați cu puncte de educație medicală continuă.

MedLibris.ro este singura librărie online specializată exclusiv pe carte cu specific medical, adresându-se atât specialiștilor din domeniu, cât și publicului larg.

Partenerii Editurii ALL sunt Clinica de Nutriție Kilostop și Academia de Nutriție „Sănătate, Te iubesc!”.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508