Opera Națională București a suspendat reprezentațiile din acest weekend

nov. 1st, 2015 | By | Category: Postcard

Am primit, pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro, un comunicat de presă prin care Opera Națională București anunță suspendarea reprezentațiilor din acest weekend.

Opera Națională București își exprimă profundul regret față de tragicul accident petrecut vineri, 30 octombrie 2015,  la București și transmite sincere condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și prietenii în acest cumplit eveniment. Îndreptam de asemenea toate gândurile noastre bune către cei aflați în aceste momente cumplite în spitale și le dorim să treacă cu bine peste această groaznică încercare a vieții.

În semn de compasiune și respect față de victimele acestui accident, Opera Națională București a suspendat toate reprezentațiile programate să aibă loc în acest weekend la Opera Națională București și la Teatrul de Operetă și Musical ,,Ion Dacian”. Astfel, spectacolele ,,La Boheme” de G. Puccini, ,,Don Quijote” de Ludwik Minkus și ,,Paris, mon amour” , regia Răzvan Ioan Dincă,  vor fi reprogramate în cursul acestei stagiuni, datele la care vor avea loc reprezentațiile urmând a fi anunțate în curând.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe tuturor spectatorilor care și-au achiziționat bilete la aceste reprezentații.

Biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolele reprogramate. Spectatorii care au achiziționat bilete de la Casa de bilete a Operei Naționale București sau de la Casa de bilete a Teatrului de Operetă și Musical ,,Ion Dacian” și doresc să-și recupereze contravaloarea biletelor sunt rugaţi să se prezinte la Casele de bilete începând de marți, 3 noiembrie 2015. Spectatorii care au achiziționat biletele online și doresc să-și recupereze contravaloarea acestora sunt rugați să solicite acest lucru printr-un e-mail trimis la adresa bilete@operanb.ro. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi restituită integral în contul din care a fost făcută plata.

Dumnezeu să-i odihnească pe tinerii care au plecat dintre noi!

Număr de vizualizări :587


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro