Gala OAMENII TIMPULUI de la Chișinău va fi transmisă în direct de Realitatea TV Moldova

oct. 30th, 2015 | By | Category: Postcard

Postul de televiziune Realitatea TV din Republica Moldova va transmite Gala Oamenii Timpului de la Chișinău. Evenimentul se va desfășura în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Chișinău și va avea loc în seara zilei de 1 decembrie 2015.

Este o deosebită plăcere să fim parteneri media ai acestui proiect inedit, Oamenii Timpului. Sunt ferm convins că valorile trebuie promovate, iar acesta este unul dintre principiile după care se conduce grupul Realitatea în activitatea sa. Gala Oamenii Timpului care va avea loc la Chișinău în data de 1 decembrie va fi transmisă în direct la Realitatea TV, dar și online pe www.realitatea.md. Oamenii trebuie să-și cunoască valorile”, a afirmat dl. Dumitru Țîra, Directorul general al grupului Realitatea Moldova.

Parteneriatul cu Realitatea Moldova este un pas important în demersul Asociației Revistei TIMPUL, organizatorul Campaniei, de a extinde proiectul. „Parteneriatul cu Realitatea Moldova aduce Campania OAMENII TIMPULUI într-un prezent al comuniunii care se revendică de la trecutul istoric și prefigurează un viitor european comun. Este unirea culturală deja prefigurată, aceea care, și acum, ne confirmă că valorile se regăsesc mereu. Vom fi împreună cu toții pe 1 Decembrie, ca Oameni ai Timpului nostru”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Șandru, Directorul Revistei TIMPUL.

Număr de vizualizări :848


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro