Cum văd copiii Palatul Suțu?

mai 29th, 2015 | By | Category: Eveniment

Muzeul Municipiului București-Palatul Suțu deschide, de Ziua Internațională a Copilului, o expoziție de desene, realizată de copii… pentru copii și adulți.Expoziția „Palatul Colorat”, care poate fi vizitată începând cu 1 iunie 2015, ilustrează Palatul Suțu, așa cum este văzut de cei mici, în desenele realizate la atelierul de istorie urbană, organizat de Asociația Istoriei Artei la Muzeul Municipiului București, de Noaptea Muzeelor 2015.

Atelierul pentru copii a avut loc pe 16 mai 2015, în sera Muzeului Municipiului București – Palatul Suțu și a strâns peste 60 de participanți. Tema atelierului a fost povestea Palatului Suțu, coordonatori fiind istoricul Alina Havreliuc, arhitectul Costin Gheorghe și istoricul de artă Oana Marinache. Planșele au fost pregătite de graficianul Cristian Gache.

Lucrările realizate în cadrul atelierului dezvăluie mai multe versiuni ale unei clădiri-simbol a Capitalei și reprezintă o incursiune în imaginația celor mici, precum și percepția acestora asupra instituției.

Număr de vizualizări :885


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro