Premiera spectacolului „Cine e fazanul?” de G. Feydeau, la Palatul Național al Copiilor

oct. 17th, 2014 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 22 octombrie 2014 şi joi, 23 octombrie 2014, ora 19, Sala Ion Cojar de la Palatul Național al Copiilor (Bulevardul Tineretului 8-10, București), Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale”, vă invită la premiera spectacolului de teatru „Cine e fazanul?” de G. Feydeau. Spectacolul are două distribuții diferite din care fac parte studenți din anul III, Arta Actorului. Coordonator de proiect: conf. univ. dr. Paul Chiribuţă. Coordonator de an: conf. univ. dr. Doru Ana.

Sinopsis

„La familia Vatelin își face apariția, în primul rând, Pontagnac. Un cuceritor înveterat. El o urmăreşte pe frumoasa Lucienne până acasă, făcându-i avansuri. În timpul acesta, apare soţul Luciennei, care nu este altul decât Vatelin, un bun prieten de-al lui Pontagnac. Vatelin, cunoscându-l bine pe Pontagnac, îl iartă. Dar un eveniment neaşteptat va semăna discordie: Maggy, fosta amantă a lui Vatelin, de pe vremea când acesta era la Londra, îl vizitează… De acest fapt profită Pontagnac, care îi spune Luciennei că Vatelin o înşală… Urmează o serie de împăcări şi despărţiri spectaculoase pe care Georges Feydeau le-a îmbinat într-un mod cât se poate de savuros.”

Pentru rezervări de locuri sunați la: 021 252 2480 de luni până vineri între orele 11.00 – 15.00.

Rezervările se fac în funție de numărul de locuri disponibile. Ocuparea locurilor în sală se face în ordinea venirii.

Număr de vizualizări :997


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro