Adrian Voicu lansează primul său volum de poezie

mai 29th, 2014 | By | Category: Agenda de carte

Sâmbătă, 31 mai 2014, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2014, la standul B15 al Editurii Tracus Arte, de la ora 16.00, va avea loc lansarea primului volum de poezie semnat de Adrian Voicu, ”Una pe inimă, una pe dos”. Despre carte vor vorbi Dan Mircea Cipariu, Cosmin Perța și autorul. ”Un duh postromantic și ludic trece prin textele poetice ale lui Adrian Voicu, oferind, cu sonuri livrești, o lume prinsă în mrejele iubirii. O prospețime stilistică se naște din asumarea unei poezii senzoriale a vieții. Sinestezii lirice, deloc liricoide, puse sub semnul unei revrăjiri a unui timp și spațiu de azi pe mâine. Veți citi o carte bună ca un vin vechi și levantin.” (Dan Mircea Cipariu)


Adrian Voicu este inginer de aviaţie şi are la activ cinci volume de proză (unul în antologie).
A publicat în reviste literare precum „Luceafărul”, „Argeş”, „Cenuşă de Trandafir”, „Apollon”, „Revista de suspans” ori „Destine Literare” (revista Asociaţiei Canadiene a Scriitorilor Români).
Este laureat al mai multor premii printre care amintim “Cel mai bun scriitor tânăr al anului 2011” al Clubului de Proză al Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti, Premiul special pentru proză al Festivalului de Literatură „Lili” al Asociaţiei Scriitorilor Bucureşti, Premiul “Cartea Lunii” pentru „Nepovestitele trăiri ale templierilor români”, Premiul „Inimă de Carte” sau „Cel mai apreciat autor al momentului” la Radio GoFM.
Adrian Voicu este membru stagiar al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Bucureşti-Proză, iar comedia “Familia, această celulă de bază a societăţii cu rate la bancă, serviciu stresant, amor nebun şi proteza bunicii” reprezintă debutul său în lumea Thaliei.

Număr de vizualizări :884


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro