Being George Roșu, la Aiurart

nov. 27th, 2012 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 28 noiembrie 2012, de la ora 18.00, la Aiurart (str. Lirei 21, București), va avea loc vernisajul expoziției ”Being George Roșu”, o instalaţie invazivă şi abuzivă cu poveşti şi desene de George Roşu. Curator: Dan Pleşa.

George s-a săturat să deseneze.
Sau să scrie sentinţe glumeţe pe cartoane colorate.
Sau şi una şi alta.
Să-ţi povestească despre ce-a mai făcut azi şi despre ce-şi aduce aminte de acum trei zile, despre ce cadouri vrea el să dăruiască prietenilor, să-ţi povestească ce filme a mai văzut (de cele mai multe ori le-a văzut doar el, pentru că încă n-a apucat să le facă, actorii sunt prea fiţoşi ca să joace în filmele lui), despre ornamentele de brad perfecte, despre ce culoare are pisica sa preferată, despre cum a fost la ultima petrecere, despre dim ineaţa de a doua zi, despre ce-şi mai aduce aminte din poezia preferată, despre cum arată pozele din călătoriile sale cele mai multe imaginare, să-ţi deseneze prietenii ca să-i recunoşti mai uşor pe stradă, sau portretele celor care conduc lumea, despre cum a fost prima zi de şcoală, despre femeile frumoase pe care le-a întâlnit la teatru, despre prăjiturile pline de frişcă, despre casele pline de fantome şi cutiile care ascund întotdeauna jucării, adică urşi de pluş, despre felurile de mâncare preferate care întotdeauna se asorteză la versuri, nu la vin, despre vinul care se asortează la muzică, nu la fructe de mare care se asortează întotdeauna la o seară ploioasă petrecută singur confortabil într-un fotoliu încăpător.
O experienţă doar pentru cei puternici. Sau o experienţă pentru musafirii care vor să ştie tot despre gazdă.

De aceea te invită direct în mintea lui. Să vezi cum este să fii George. George Roşu.

Număr de vizualizări :1036


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro