Recital de chitară Maxim Belciug la Noaptea Bibliotecilor

sept. 30th, 2011 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 1 octombrie 2011, de la ora 20.00, în Rotonda Bibliotecii Naţionale a României (str. Ion Ghica 4, Bucureşti), va avea loc recitalul de chitară „Încântări” al artistului Maxim Belciug. Evenimentul face parte din programul cultural organizat de Biblioteca Naţională cu ocazia Nopţii Bibliotecilor.

Publicul se va putea desfăta cu un program eclectic – prilej de încântări, de simţiri regăsite şi de spiritualitate – într-un concert ca o revenire acasă, pe tărâmuri dragi.
Intrarea este liberă.
Mai multe detalii la www.maximbelciug.ro

Număr de vizualizări :1238


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro