Concurs de afişe „Celebrate voices, celebrate languages”

aug. 28th, 2011 | By | Category: Postcard

Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (ANPCDEFP) a lansat concursul naţional de afişe cu tema: „Celebrate voices, celebrate languages”.

Tema aleasă îi invită pe cei interesaţi să îşi exprime viziunea cu privire la învăţarea limbilor străine şi la importanţa comunicării în alte limbi. Poate să participe la acest concurs orice persoană majoră rezidentă în România, indiferent de origine. Cele mai bune lucrări vor fi premiate.

Participanţii pot trimite în concurs un număr de maximum două afişe, realizate prin diferite mijloace artistice: desen, colaj, tehnici mixte, lucrări în format digital etc. Lucrările trebuie să poarte un titlu adecvat sau să fie însoţite de un comentariu scurt, de cel mult 10 cuvinte. Pentru jurizare, lucrările se vor trimite (în format jpeg – dimensiune maximă A5) pe adresele de mail: ileana.racoviceanu@anpcdefp.ro şi crina.din@gmail.com, până la data de 5 septembrie 2011.

Concursul este organizat în contextul aniversării a zece ani de existenţă în Europa a Premiilor European Language Label – pentru proiecte inovatoare în domeniul predării şi învăţării limbilor străine.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa

http://www.llp-ro.ro/llp.php?id=386&d=55&menu=29 precum şi http://www.facebook.com/#!/pages/MALLtilingualism-Voices-and-Colour/125882014167500

Număr de vizualizări :798


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro