Roman premiat de Uniunea Scriitorilor, vândut în format electronic!

iun. 11th, 2011 | By | Category: Postcard

„Când ne vom întoarce” de Radu Mareş, Editura Limes 2010, roman ce a primit recent Premiul Uniunii Scriitorilor din România pe anul 2010 la secţiunea roman se vinde în format electronic pe librăria digitală CorectBooks. Cartea electronică a lui Radu Mareş a apărut odată cu lansarea librăriei digitale patronată de jurnalistul Sorin Roşca Stănescu.

Scriitorul şi jurnalistul Alexandru Petria a trimis pe adresa redacţiei AgenţieideCarte.ro, pe 28 februarie 2011, un amplu articol dedicat scriitorului Radu Mareş şi un tribut adus operei acestuia. Alexandru Petria a semnalat atunci apariţia volumului „Când ne vom întoarce” de Radu Mareş, apărut la Editura Limes, în 2010. Textul semnat de Alexandru Petria poate fi citit la următoarea adresă web: http://www.agentiadecarte.ro/2011/02/radu-mares-un-mare-scriitor/ .

Număr de vizualizări :1485


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro