Contact

Agenţide Carte.ro aşteaptă informaţii despre evenimente  de carte  sau în care sunt implicaţi scriitori români pe următoarele adrese de email:

cipariu@yahoo.com

simonaionita1979@gmail.com


vizualizari: 65186


32 Comments to “Contact”

 1. Clelia Ifrim says:

  Draga domnule Cipariu

  Sunt Clelia Ifrim , poet , dramaturg , prozator , traducator,din Bucuresti. Va scriu un rind sa va spun ca mai puteti citi in revista “Aha poetry – Lynx , a journal for linking poets – USA, numarul curent , articolul meu “Prima biblioteca din cer ” , pe care l-am scris in urma participarii si selectarii mele de catre Agentia Spatiala Japoneza – JAXA – la proiectul Space Poem Chain . Puteti citi acolo si despre astronautul Koichi Wakata , care in filmul facut la bordul modulului spatial Kibo, vorbeste despre mine .
  Va multumesc , Clelia Ifrim

 2. Sunt artist plastic si ma alatur protestului !

 3. Pare interesant.. In sfarsit un blog decent. O sa fi recomandarea mea catre ONBR (Organizatia Nationala a Bloggerilor din Romania).

 4. CONSTANTINESCU MARIANA says:

  PENTRU
  D/NA CLELIA IFRIM
  În ce limbă traduceți? JAPONEZĂ?

 5. Clelia Ifrim says:

  Pentru doamna Mariana Constantinescu

  Eu traduc in engleza. Poemele selectate sunt traduse in japoneza de poetul si criticul Makoto Ooka .

  Toate cele bune ,Clelia

 6. THEODOR MARCEAN says:

  Dragi concetateni iubitori de carte,
  Va semnalez ,daca nu stiti,ca in aceasta tara,in care revistele de cultura nu se gasesc la chioscul de ziare,pentru ca nu se comanda,nici cartile semnalate,de la edituri mai mici,nu se pot gasi.
  AM INCERCAT SA GASESC ISTORIA ROMANILOR,volumul I,de Ovidiu Pecican,carte aparuta acum sase luni.
  Nu cred ca s-a epuizat tirajul,dar nici o librarie prin posta nu pare sa fi auzit de ea,IAR DE LIBRARIILE PROPRIU ZISE NU MAI VORBESC.
  V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta,inclusiv printr-o dezbatere mai ampla asupra gradului de civilizatie al distributiei tipariturilor in Romania.

 7. claudia says:

  Cu regret anul asta am pierdut targul din Bucureti sper sa va pot gasi la Craiova, Brasov,Rasnov sau Sacele pentru achizitionarea de noi bijuterii,saluri si decoratiuni zeitati.Daca pot cumpara din Bucuresti anumite produse cum le pot comanda?

 8. Paul Preda Păvălache says:

  Dragă, iubitor de poezie
  Mi-aş dori să mă citiţi;
  Sunt o persoană care scrie
  Poemele ce le doriţi.

  Scriu poezie din plăcere
  Şi nu doresc a fi bogat;
  Doresc să scriu ce mi se cere
  Fără vreun premiu acordat.

  Plăcerea mea în poezii
  Este cititul gratuit;
  Poemele pentru copii:
  Vi le propun pentru citit.

  Paul Preda Păvălache

 9. carmen focsa says:

  Sunt Carmen Focșa,poetă,membră a U.S.și,în general,cunoscută cititorilor de poezie.Dacă există traducători interesați de poeziile mele,sau de cartea-documentINFERNUL SE NUMEA DOINA SAU RADIOGRAFIA UNEI SINUCIDERI ,sunt invitați să mă contacteze pe email:focsa.carmen@yahoo.com /Vă mulțumesc.

 10. Marius Golea says:

  Dragii mei,
  Va adresez rugamintea de a-mi pune la dispozitie o cale de a intra in contact cu scriitoarea Lidia Staniloae (e-mail, casuta postala, adresa unde primeste scrisori, etc.), careia doresc sa-i solicit consimtamantul de a publica traduceri in limba engleza ale unora din scrierile marelui teolog Dumitru Staniloae.
  Va multumesc anticipat!
  Cu respect,
  Marius Golea

 11. amarad-claudio Trincka says:

  salutari la toata lumea iubitoare de carte si cu respect fata de creatori!
  Ma numesc Amarad-Claudio Trincka, roman-american, autorul volumului de poezie<>, volumului de proza scurta <> si a v.p.s <>, carti aparute la Editura Scrisul Romanesc.
  Doresc sa stiu cum functioneaza relatia autorului cu subiectii contractanti de carte, cat si relatia autorului cu traducatorii de carte.
  Multumesc!
  ACT

 12. Paul Preda Păvălache. says:

  Dragii mei:
  Nu sunt poet sau scriitor de marcă, scriitor cunoscut; şi nici nu îmi doresc acest lucru prea curând deoarece, mai am de scris ceva volume poezie în rimă… cum place sufletului meu şi, sper, să placă şi altor iubitori de poezie. Am scris aproximativ 20(douăzeci), volume cu multă poezie şi, interesul scăzut în a citi felul acesta de scriere, m-a făcut să fiu rece la capitolul… vânzări, cititori de carte. Se pune întrebarea unde… unde pot fi găsit şi citit… în afară de virtualul care, nici acesta nu cred că se citeşte gratuit. Da, mă mai puteţi citi în Reşiţa, dacă aveţi trecere pe la librăria “Semn de carte”, unde am convenit de curând să, mai vând câteva exemplare căci o duc rău de tot cu finanţele. În lipsa unor sponsori interesaţi de poezia mea, la “Semn de carte” din Reşiţa las, câte un exemplar al acestei librării, exemplar ce poate fi răsfoit şi citit acolo, apoi, returnat librăriei ca amintire a trecerii mele pe aici. Momentan am acolo 4 volume din acestea aproximativ 20(Fată înlăcrimată şi… Cartea mea de poezie volumele… 1,2 şi 3), şi sper să am trecere pe acolo dăruind încă 10-15 volume tipărite la editura(de mică anvergură), Sfântul Ierarh Nicolae din Brăila. Vă atenţionez că, majoritatea volumelor mele au poezie religioasă şi rugăciuni. Mulţumesc.

 13. Viorel Micu says:

  Stimati domni, stimate doamne, puteti citi pe site-ul agentiadecarte.ro un articol deespre lansarea de carte a profesorului Vasile Adamescu. Este un domn nevăzător surd, unic in Romania, care a absolvit facultatea de Psihopedagogie specială și Scoala Populară de Arte Plastice. În ciuda acestor dizabilităti, a uimit lumea fiind printre cei 20 de oameni din lume , care nevăzători surzi fiind, au reusit sa termine o facultate șli mai mult sa scrie o carte. Înfruntand viata, este o carte autobiografică, de suflet, o carte care te face sa reflectezi mai mult asupra vietii. Pentru cei care doresc sa achizitioneze aceasta carte, astept sa ma contactati la telefon 0741504126. Eu sunt Viorel Micu, interpretul domnului Adamescu. Multumesc!!!

 14. Monica Ergas says:

  In legatura cu concursul Titel Constantinescu. Lucrarile trebuie semnate cu numele autorului sau cu motto?
  Se poate participa cu cate un volumj pentru fiecare sectiune?

 15. Stimata Doamna Catia Maxim ati primit randurile mele despre baronul Sina? Adresa mea:constanta_marcu53@yahoo.com

 16. gheorghe carmen says:

  Un salut si bafta la alegeri domnului Cipariu!

  Carmen Gheorghe, Brasov

  PS. v-am trimis pe mail o invitatie la evenimentul/lansarea de la Brasov, 21 august.

  La CEAI et caetera, in Scheii Brasovului, ceai si fursecuri, lansare Hamburgerul lui James Joyce, Ed. Rao, Bucuresti, 2013, a doua carte a autoarei Carmen Gheorghe.

 17. Florentin Andronache says:

  Buna ziua,
  M-ar interesa sa stiu daca si anul acesta se va mai tine concursul pentru debutanti. Si daca da, in ce perioada este si ce conditii ar trebui sa indeplinesc.
  Va multumesc.

 18. cristina clinci says:

  buna ziuna,
  Am scris 2 romane politiste, ambele premiate si lansate de editura MAI. Ma intereseaza care sunt pasii pentru a deveni membru USR.
  Va multumesc!

 19. Felicitari pentru site, abia l-am descoperit
  Codrut
  http://www.jurnaldebancher.ro

 20. Clelia Ifrim says:

  Buna diIfteata

  Cartea mea de haiku My Loved Japan ,Best Books 2011( The Japan Times ) a fost tradusa si
  In Japoneza de poetul si traducatorul Hidenori Hiruta , de la Akita International Press.
  O puteti gasi si pe Amazon co.jp

  Va scriu si despre o noua carte de poezie aparuta la editura Reflection
  Publishing din SUA.
  Cartea se numeste Îngerii Satului / Angels of the village.
  O gasiti pe Amazon sau direct la editor, Dna.Ruxandra Vidu.

  Clelia Ifrim

  O zi frumoasa,
  Clelia Ift

 21. Dana Möller says:

  Stimate doamne, stimati domni

  ofer traduceri germana-romana si romana-germana. Rapid si acurat.

  Am experienta in traduceri de romane, pe care am dobandit-o reusind sa conving cunoscuta editura Bastei-Lübbe, din Germania.

  Multumesc,
  ec Dana Möller

 22. Mircea Paul Goreniuc MA MFA says:

  Gentleman,
  Sant un sculptor Roman -American si locuiesc in San Jose California.
  Am vazut recent un video al expozitiei organizate de Dna.Magda Isacescu la Centrul de Cultura Architecturala din Bucuresti.(Umbre si Discipoli)
  Am facut un search pe Google incercand sa gasesc adresa de email a Dnei.Isacescu,eu facand aici sculptura de For Public, dar nu am reusit. Vreau sa-i trimet prin email o propunere de expozitie de sculptura cu machete de sculpturi, multe din ele fiind cumparate de-a lungul anilor, de diferite orase din California pentru colectiile lor permanente de “Public Art” si una care se afla in parcul international de sculptura din Beijing pt .Jocurile Olimpice din 2008
  Ar fi posibil sa fiti asa de amabili si sa-mi dati adresa de email a Dnei.Isacescu sau sa-i transmiteti acest mesaj dandu-i adresa mea de email?
  Va multumesc anticipat.
  Mircea Goreniuc
  MA,MFA

 23. Stimate D-ne si stimati D-ni,vä sunt recunoscätor dacä imi trimeteti adresa de E-mail a D-lui Adrian Cioroianu.In urmätoarele luni,in politica romaneascä se vor produce schimbäri esentiale si in acest sens doresc sä-i dau D-lui Cioroianu unele informatii. Cu respect Vä multumesc. N.FLUTUREL

 24. Mihaela Cristescu says:

  Lansare de carte:

  Loredana Tudor Tomescu lanseaza volumul de poezie TRENUL DE DANTELA (Ed. ZIP, 2014) pe data de 6 mai 2014, orele 19, la Palatul Sutu. Invitati in volum: Mihaela Cristescu (Sydney) si Thomas Thorpe (Sydney). Ilustrator Stefan Georgescu. Prezentare Anamaria Beligan.

  Toate cele bune,
  Mihaela Cristescu
  Sydney, Australia

 25. NERO says:

  Ciudat, a trecut un trimestru din 2015, si nici un comentariu! Iata unu! Nimic de zis. Sau: pe manolescu (nu cu M!) il poate clinti si alta instanta, afara de Dumnezeu şi Justitie! Putintica rabdare!

 26. Buna ziua,

  Este prima data când intru in ecosistemul cultural de pe agentiadecarte și o fac cu respect si cu oarecare sfială. Ma gândesc că sunt minți mai informate aici și de aceea zic:

  în 2009 am publicat la editura Cartea Românească romanul ”Regele cu pene”. Pentru ca acesta nu este un site umoristic, nu am sa spun care erau procentele din încasări care mi se cuveneau prin contract, dar pot, in schimb, sa vă spun că modul in care editura mi-a luat in stăpânire cartea deposedându-ma practic de ea, m-a lecuit de edituri, orice nume ar avea ele. Acum, vineri, pe 13 mai, îmi iese din tipografie romanul ”FRICA DOMNULUI AL KUPPI” ale cărei referințe sunt excepționale. Ei bine, ce vreau sa spun e că, deși m-a costat o groaza de bani, romanul acesta l-am publicat in regie proprie. Întreb: a mai publicat cineva de aici in regie proprie? Care ar fi câteva din modalitățile de vânzare in cazul asta? Există vreun sistem paralel de distribuție fata de cel oficial?

  Orice informație, răspuns sau pur si simplu o clipa de atenție e apreciata. Și, desigur, uitați-ca, dacă aveți o clipa libera, pe blogul cărții.

  Cele bune
  Constantin Ciuca

  http://www.kuppi.ro

 27. Mihaela says:

  Buna ziua,

  Va anunt cu mare bucurie si mandrie ca au aparut doua carticele de sah pentru copii scrise de mine – “Micul sahist” si “Invatam sah cu Sclipi”, auxiliare excelente pentru aplicarea si testarea cunostintelor. Diagramele, rebusurile, jocurile si anagramele care se gasesc in aceste carti vor constitui o modalitate placuta de petrecere a timpului liber si de imbogatire a cunostintelor si vocabularului.

  http://edituradph.ro/product.php?id_product=483

  http://edituradph.ro/product.php?id_product=482

  Va urez toate cele bune!

  Mihaela Miu
  Instructor de sah pentru copii

 28. BUNA ZIUA ! aș dori ca să stiu care sunt conditiile de publicare a unei carti de versuri ! mentionez ca sunt fost cadru militar pensionat pe caz de boala . acum doi ani am facut un accident vascular cerebral si de atunci sunt in scaunul cu rotile ! am 48 de ani si iubesc tare mult literatura in special poezia de aceea scriu !

 29. pictor și poet

  pentru contract

 30. Buna ziua !
  In aceasta saptamana, pe 18 Noiembrie 2016 la Targul de Carte GAUDEAMUS isi deschide din nou portile si peste 100.000 de oameni, ii vor trece “granitele” Evenimentul are loc la Romexpo, Pavilionul Central.
  Pentru mai multe detalii: http://www.gaudeamus.ro/ro/ international/index.html
  La Standul EPUBLISHERS – ELITERATURA – EDIDACTICA, la nivelul 7.70, stand 307, va fi un eveniment deosebit, Lansarea unui roman care a făcut vâlvă pe ”coridoarele” internetului atât în România cât și în străinătate, roman care va bate în curând la porțile Hollywoodului …
  http://www.gaudeamus.ro/ro/international/info_vizitatori/locatie.html
  Vineri, 18 noiembrie, Intre orele 17 30 – 20 00, domnul scriitor Claudiu Neacsu va prelua standul si va face lansarea de carte!
  Exista un program prestabilit de editura si spre finalul discursurilor vine si MAREA SURPRIZA. (Mos Craciun cu sacul plin de carti Atingerea si Iinimi Linistite si va oferi anumite reduceri interesante!
  Va fi elementul surpriza, șoc al targului!
  Vor fi prezenti cititori, simpatizanți și susținători ai autorului cât și o parte a presei (TV, ziare, radio etc.)
  Gherasim Andrei Adrian Virgil,
  adyanavideo@yahoo.com
  Miercuri 16 Noiembrie 2016

 31. Editura SAGA -Israel are placerea sa anunte lansarea cartii de poezii : Yehuda Amichai – Poezii Alese -
  traducere de Emanuel Pope & Adrian Grauenfels. Grafica: Beatrice Bernath.

 32. Nu-ţi fie frică să te arzi de Eminescu
  nu-ţi fie teamă de strălucirea celor un milion de sori
  din ochii lui Mihai Eminescu

  Corina Matei Gherman, Membră a Uniunii Scriitorilor,Filiala Iaşi.

Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro