spot_img

SocialPedia 15: Despre conținut de calitate pe Instagram cu Sînziana Sooper, Marian Hurducaș, Tammy Lovin și Ioana Mârzac – Sigarteu

Ediția a 15-a SocialPedia, proiect educativ pentru pasionații de digital, are loc pe 10 decembrie 2019, de la ora 18:30. Speakerii acestei ediții sunt: Sînziana Sooper, content creator, Marian Hurducaș, marketing and strategy consultant, Tammy Lovin, designer multidisciplinar, și Ioana Mârzac – Sigarteu, Corporate Communication Manager Samsung.          

Instagram este, în acest moment, rețeaua socială numărul 1 în România. Din toate punctele de vedere. Și este foarte probabil că anul 2020 va însemna doar consolidarea acestei supremații.

Conform studiului realizat de iSense Solutions, cei peste 4 milioane de utilizatori români de Instagram accesează rețeaua de pe telefonul mobil în proporție de 86%. Cel mai interesant este faptul că 55% din populația urbană conectată la internet, cu vârsta de peste 18 ani, folosește Instagram.

Ediția a 15-a din SocialPedia își propune să aducă în fața publicului patru invitați care au ceva de spus în ceea ce privește conținutul de calitate pe Instagram și care vor încerca să răspundă la întrebări precum:

– Care sunt ultimele modificări făcute de Instagram și cum ne impactează?

– Cum găsești și selectezi influencerii potriviți pentru brandul tău?

– Care este strategia de început pentru orice cont de Instagram?

– Ce așteptări să nu ai niciodată de la Instagram?

            “În goana după like-uri și într-un moment în care acestea sunt deja ascunse de marele gigant, ne întrebăm cum poate un cont de Instagram să crească organic. Descoperim ce funcționează și ce nu, care sunt regulile pe care trebuie să le urmeze creatorii de conținut pentru a avea conținut de calitate și cum va evolua această rețea socială în viitor. Este o discuție pe care trebuie să o avem pentru a ne adapta așteptările și indicatorii de performanță în campanii și nu numai.”, au declarat organizatorii SocialPedia.

În prima parte, organizatorii au pregătit o prezentare de studiu de caz susținută de Ioana Mârzac-Sigarteu de la  Samsung, în timp ce în partea a doua va fi organizat un panel de discuții despre conținutul pe Instagram între Sînziana Sooper, Marian Hurducaș și Tammy Lovin.

Înscrierile sunt gratuite și se fac aici:  https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-15-despre-contentul-de-calitate-pe-instagram/

Despre Speakeri

 

✅ Tammy este la bază designer de produs și poate o știți prin intermediul liniei ei de bijuterii Lelograms, sau poate datorită instalațiilor ei artistice monocrome, sau liniei de haine cu printuri de tip grafica 3D, sau poate îi știți profilul de Instagram foarte eye-candy.

✅ Sinziana Iacob (Sooper) este creatorul de conținut cu cea mai inimoasă comunitate de Do-Vle-Cei. Scrie pe blog din 2014 și este unul dintre cei mai apreciați și profesioniști influenceri din România.

✅ Marian Hurducaș este marketing și strategy consultant. Are peste 10 de ani de experiență în comunicare și marketing digital și cam tot atâția în media ca jurnalist radio. A pus bazele Necktie Agency || Smart Digital Communication, este speaker și moderator, trainer Naked PR, GPeC și Dalles GO

✅ Ioana Mârzac-Sigarteu este Corporate Communication Manager Samsung România și este responsabilă de comunicarea de brand, PR & social media și evenimentele dedicate brandului.

 

Sponsori: Samsung, ANSWEAR, George by BCR

Parteneri: Tuborg, 1664 Blanc, Granini Romania, Somersby, Eisberg – Iubesc salatele, Liliac , Bomboane BUCURIA – Magazin Exclusiv, Fata cu Baloane, Vitamin Aqua

Parteneri media: Sapte Seri, IQAds, SMARK, IQool, Europa FM, ZeList

Locație: Restaurant Monarh (Calea Plevnei nr 46-48, zona Eroilor, în spate la Opera Națională)

Fotograf oficial: FotoWorld

Videograf oficial: Bogdan Pricope

 

Despre SocialPedia

 

SocialPedia este un proiect educativ pentru pasionații de digital, dezvoltat de Sabina Cornovac și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

 

 

Despre organizatori

 

Sabina Cornovac

De aproape 12 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia pe Facebook.

Despre Iulia Stănescu

Cu peste 12 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia Stănescu este freelancer și crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline.

 

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508