spot_img

Programul Teatrului Arte dell Anima, în Stagiunea ”Teatru în TVR”

Teatrul Arte dell’ Anima vă invită, în perioada estivală, la spectacolele „Omul de zăpadă”, „Copii răi” și „Mama Mia”, prezente în cadrul proiectului Stagiunea „Teatru în TVR”. Spectacolele se joacă în incinta TVR, din Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul spectacolelor.

Joi, 11 August 2016, de la ora 20:30 – Omul de zăpadă

„Omul de zăpadă”, de Greg McArthur, este o comedie dură despre felul în care noi toți uităm de copilul din interiorul nostru. Despre relații sterile, falsitate și măștile pe care ni le așezăm pe chip într-o societate lipsită de autentic. Să închiriezi filme porno adolescenților care trăiesc pe un ghețar este o activitate la fel de bună ca oricare alta. Denver vrea să își extindă afacerea, Marjorie are nevoie de iubire, iar Jude este confuz din punct de vedere sexual. Problemele apar atunci când o descoperire uluitoare le tulbură existențele. Kim vine să aducă rezolvarea, dar nu reușește decât să încurce totul și mai mult.

Distribuție: Laura Voicu, Alex Vlad, Dana Stînga, Paul Alexandru, Cristi Neacșu

Regia: Felix Crainicu

Muzica: Ștefania Elena Istrate

Preț Bilet 22 lei întreg/ 15 lei redus (elevi/ studenți/ șomeri/pensionari)

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

www.bilete.ro/omul-de-zapada-11-aug-2016

Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.

Vineri, 12 August 2016, de la ora 20:30 – Mama Mia

„Mama Mia” este spectacolul care dă viață poveștii lui Phillomene, virgina de 29 de ani care s-a decis să-și ia destinul în mâini. Problemele apar în momentul în care fata începe să-și aducă acasă pretendenții. Nu de alta, dar nici unul nu deține suprema calitate – aceea de a fi pe placul mamei, o mamă care adună în ea toate calitățile și… mai ales, toate defectele mamelor.

Felul în care „Mama Mia” reușește să-i îndepărteze pe cei nouă pețitori nu este întrecut decât de un singur lucru: timpul extrem de scurt pe care Phillomene îl are la dispoziție pentru a-și atinge scopul.

„Mama Mia” – o comedie neagră despre iubire. Așa cum este ea – frumoasă, cinică, intensă. Un spectacol independent născut din nevoia de a spune lucrurilor pe nume. Chiar dacă aceste lucruri dor. Totul e să fie spuse cu umor. Pentru că viața e mai ușoară și mai frumoasă când râzi.

Regia: Felix Crainicu
Text: Teo Herghelegiu
Cu: Ela Ionescu, Teo Herghelegiu, Andras Demeter, Radu Micu și Marius Petrescu
Muzica: Ștefania Istrate

Scenografia: Alexandra Putineanu

Preț Bilet 22 lei întreg/ 15 lei redus (elevi/ studenți/ șomeri/pensionari)

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

www.bilete.ro/mama-mia-12-aug-2016

Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.

Vineri, 26 August 2016, de la ora 20:30 – Copii răi

Inspirat dintr-un caz real, Copii răi, de Mihaela Michailov, este un spectacol-manifest al generaţiei „copy-paste”, al generaţiei „la un click distantă” împotriva sistemului educaţional din şcoli dar şi de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflectie si  actiune.

Relația abuzivă profesor-elev, perpetuarea modelului „pedepsei” ca metodă de educație, problema părinților neatenți, problema bullying-ului, a asocierii procesului educațional cu suferința, a conceptelor predate, dar neaplicate, problema copilului de nivel slab care ajunge să fie anihilat de un sistem în care doar „eroii”contează,  sunt teme prezente în spectacol.

Distribuție: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru, Alin Potop

Regie: Geanina Hergheligiu

Scenografie: Ruxandra Manolovici

Light & Sound design: Alexandru Bibere

Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr

Preț Bilet 22 lei întreg/ 15 lei redus (elevi/ studenți/ șomeri/pensionari)

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si Magazinele Inmedio  semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

www.bilete.ro/copii-rai-26-aug-2016

Biletele se pot achiziţiona şi de la casa amenajată la intrarea în TVR, din strada Pangrati nr. 8-10, începând cu ora 19:30.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508