spot_img

Medicii de top, premiaţi pentru performanţele medicale

Miercuri, 29 mai 2013, la Hotel Capital Plaza din București, Compania Media Makers şi site-ul www.topmedici.ro au organizat miercuri, 29 mai, a şasea ediţie a Galei TopMedici . Selecţia premiilor a fost făcută de Consiliul Consultativ al Galei TopMedici 2013, format din: Acad.Prof.Dr.Leon Dănăilă, Prof. Dr. Daniela Bartoş, Prof. Dr. Mircea Beuran, Prof. Dr. Gheorghe Burnei, Prof. Dr. Dan Mircea Cheţa, Prof. Dr. Ioan Lascăr, Prof.Dr. Grigore Tinică, Prof. Dr. Dan Tulbure, Prof.Dr.Farm.Ovidiu Bojor. AgențiadeCarte.ro a fost partener media al evenimentului.

În cadrul Galei TopMedici au fost decernate premii de excelenţă medicilor: Prof. Dr. Gabriel Aprodu, Prof.Dr. Vladimir Beliş, Prof.Dr. Ion Bordeianu, Prof. Dr. Maria Dorobanţu, Prof.Dr.Leonida Gherasim, Acad.Prof.Dr. Constantin Ionescu-Târgovişte, Prof.Dr. Maria Moţiu, Dr. Marcel Oancea, Prof.Dr. Traian Pătraşcu, Prof.Dr. Dorel Săndesc, Prof.Dr. Eugen Târcoveanu, Prof.Dr.Liviu Vlad.
Premiul TopMedici de excelenţă în management i-a fost atribuit Prof. Dr. Alexandru Irimie. Prof. Dr. Ion Bruckner a obţinut premiul pentru performanţa medicală în echipă, iar Conf. Dr. Corneliu Moldovan a primit premiul de execelenţă pentru promovarea medicinei şi terapiei integrative. Premiul pentru performanţă în comunicare a fost “împărţit” de doi titani: Prof.Dr. Vasile Astărăstoae şi Prof.Dr. Mircea Cinteză. Premiul TopMedici pentru Inovaţie a revenit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronică şi Tehnica Măsurării, colectiv: Dipl.Ing.Alexandru Moldovanu, Dr.Ing.Adrian Pacioga, Dr.Ing.Stanca Comşa.

Evenimentul a fost precedat de o amplă dezbatere pe teme de actualitate medicală. Dezbaterea a reunit cei mai importanţi actori din sistem, care au analizat noua poziţionare a politicilor de sănătate din România. Astfel, au fost abordate teme de interes public privind funcţionarea asigurărilor private de sănătate, importanţa prevenţiei, nevoia de actualizare a listelor de medicamente subvenţionate sau luarea unor măsuri concrete pentru accelerarea absorbţiei de fonduri comunitare.
“Cetăţenii sunt din ce în ce mai interesaţi ca sănătatea publică să devină prioritatea politicii de guvernare. Iată de ce perpetuăm acest gen de dezbatere dinamică, motiv pentru care profesioniştii din domeniul sănătăţii, reprezentanţii mediului de afaceri, ai institutiilor de reglementare şi toţi aceia care au abilităţi în finanţarea sistemului public au fost chemaţi să-şi expună opiniile”, a declarat Constantin Rudniţchi, director Media Makers.
Centrul de greutate al evenimentului l-a reprezentat ceremonia de decernare a premiilor de performanţă medicală. Gala TopMedici a reunit nume de marcă ale medicinei româneşti, prilej cu care care au fost decernate premiile de excelenţă pentru anul 2012.

Consiliul Consultativ a aplicat o grilă cu un punctaj de la 1 la 5 medicilor români care au obţinut rezultate deosebite pe parcursul anului 2012. Criteriile care au stat la baza acestui punctaj au fost:
* Inovaţia
* Performanţa profesională
* Spiritul de echipă şi capacitatea de a forma specialişti
* Managementul bolnavului
* Abilitatea de comunicare

“Este esenţial să înţelegem împreună că un top al medicilor din România nu trebuie să fie un clasament festivist, expus unor show-uri uneori frivole, ci o categorie rezervată doar unor personalităţi cu performanţe excepţionale, un club exclusivist care-i reuneşte pe maeştrii profesiunii lor, a căror pregătire este însoţită de căldură umană, devotament şi deschidere către lume. Iată de ce, e departe de noi intenţia de a transforma acest Top şi, finalmente, această Gală într-o competiţie menită să suscite speculaţii şi să incite orgolii, cu toate că în lumea elitei profesionale orgoliile sunt, în covârşitoare majoritate, justificate”, a declarat Rodica Sărmaş Furnea, coordonatoarea evenimentului.

Detalii pe www.topmedici.ro

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508