spot_img

Librex.ro sărbătorește 12 ani cu reduceri, promoții, cadouri și un concurs cu 120 de cărți premiu

Librex.ro aniversează 12 ani de la lansare printr-o campanie specială pentru tot iubitorii de carte și nu numai. Pe lângă reduceri, promoții, cadouri și multe surprize, Librex.ro organizează un concurs prin care pune la bătaie un super premiu compus din 120 de cărți. Pentru că de 12 ani ai Liber la citit pe librex.ro, fiecare zi a săptămânii 22-28 august aduce câte o nouă surpriză pentru toți cititorii. În cei 12 ani de a lansare, Librex.ro a vândut peste 2.5 milioane de cărți, urmând că în viitorul apropiat să își diversifice portofoliul cu ebooks & audiobooks. În ultimul an,  preferințele cititorilor s-au schimbat, astfel categoria belestristica a scăzut, în timp ce a crescut interesul pentru cărțile de dezvoltare personală, spirituală, cărți pentru copii și adolescenți.

12 cele mai vândute cărți de la începutul anului pe Librex.ro

Când corpul spune NU, de Gabor Maté

Povestea vieții mele, Maria, Regina României

Dicționarul Ortografic Ortoepic Morfologic al Limbii Române

Crima perfectă. Instrucțiuni pentru fete cuminți, de Holly Jackson

Tată bogat, tată sărac, de Robert Kiyosaki

Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman

Atomic Habits, de James Clear

Copilul de la Auschwitz, de Lily Graham

Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn

Escala, de TL Swan

Arta subtilă a nepăsării, de Mark Manson

Conversații cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch

Cea mai bine vândută carte a editurii Librex este Povestea vieții mele, ediția aniversară a jurnalului Reginei Maria, bestseller internațional. Cartea fascinează prin poveștile sale și cuprinde copilăria, tinerețea, nunta și începutul căsătoriei, alături de perioada 1906-1914. 

12 cele mai vândute cărți de la începutul anului pe Librex.ro

Când corpul spune NU, de Gabor Maté

Conversații cu Dumnezeu. Set 3 volume, de Neale Donald Walsch

Arta conversației, de Ileana Vulpescu

Povestea vieții mele, de Maria, Regina României

Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason

Sapiens. Scurtă istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari

Tată bogat, tată sărac, de Robert T. Kiyosaki

Prietena mea genială, de Elena Ferrante

Inteligența materiei, de Dumitru Constantin Dulcan

Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, de John C. Maxwell

Arta subtilă a nepăsării, de Mark Manson

Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman

Printre cele mai recente lansări ale editurii Librex disponibile pe librex.ro se numără și cele mai cunoscute cărți despre success din lume, scrise de Florence Scovel Shinn – Jocul Vieții și cum să-l joci, Ușa secretă spre succes, Puterea cuvântului rostit, Cuvântul tău este bagheta magică. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalităților de succes, iar cărțile ei, populare în toată lumea, au schimbat viețile a milioane de oameni.

Jocul vieții și cum să-l joci, de Florence Scovel Shinn

Cartea ne explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire. Autoarea povestește întâmplări adevărate din viața oamenilor pe care i-a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea și afirmațiile pozitive reușesc invariabil să schimbe orice persoană într-un învingător, capabil să dețină controlul asupra vieții și să atragă prosperitatea prin cunoașterea legilor spirituale.

Ușa secretă spre success, de Florence Scovel Shinn

Cartea conține o serie de învățături, prin care autoarea ne arată cum ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire, împărtășind povești adevărate din viața reală, alături de afirmații zilnice, pe care trebuie să le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

Puterea cuvântului rostit, de Florence Scovel Shinn

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat.  

Cuvântul tău este bagheta magică, de Florence Scovel Shinn

Cuvântul tău este bagheta magică este o continuare a bestsellerului internațional Jocului vieții și cum să-l joci, unde cititorii vor găsi principiile acestuia și cele mai importante afirmații, explicate mai amănunțit.  Cartea oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea. Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăsi cuvintele pe care trebuie să le rostești pentru o viață așa cum îți dorești. 

Toate cărțile sunt disponibile pe www.librex.ro. De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Repere principale din viaţa Librex

2010 – Librex.ro ia naștere, din pasiune pentru cărți, cu o investiţie de 30.000 de euro.

2016 – Lansarea editurii Librex Publishing, cu focus pe promovarea autorilor români contemporani

2018 – Publicarea proiectului editorial special, unic în Romania, Colecţia Centenarul Marii Uniri, de Cristian Moşneanu

2020 – Pe fondul pandemiei, Librex devine singurul agent economic care, timp de un an de zile, elimină costul transportului la orice comandă, oriunde în ţară

2021 – Un an de transport gratuit (120.000 de colete livrate, 312.000 de cărţi vândute, 48 de milioane de kilometri parcurşi)

2021 – Librex ajunge la 2 milioane de cărţi vândute

2022 – Publicarea a 50 de cărți în cadrul Librex Publishing

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508