spot_img

Editura Herald la Bookfest 2022

În perioada 1 – 5 iunie 2022, editura Herald vă invită la cea de-a XV-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest care va avea loc la Complexul Expozițional Romexpo din București, în pavilionul B2. La standul Editurii Herald vă așteaptă o serie de noutăți editoriale, reduceri între 15%  și 30% la toate titlurile (psihologie, psihoterapie, spiritualitate, știință, filosofie, religie, parenting, psihologia cuplului, dezvoltare personală), cărți la 10 lei și o agendă de lansări, alături de invitați speciali și autorii Herald.

 

Agenda lansărilor editoriale la standul Herald:

Miercuri, 1 iunie

17:30Cum folosim poveștile pentru a îmbunătăți comunicarea cu copiii?

Lansarea cărţilor Povești vindecatoare despre lucruri mărunte ce ascund posibilități infinite și De ce ne este atât de dificil să fim fericiți de Jacques Salomé, colecția Arta comunicării în relații.

Invitaţi: Cati Călin , Claudia Jimeno, Cristina Neguț, Alecsandra Lițu.

 

Joi, 2 iunie

16:30René Guénon și relevanța tradiției în actualitate

Lansarea cărţilor Orient și Occident, Criza lumii moderne, Domnia cantității și semnele vremurilor, de Rene Guénon, colecţia Philosophia Perennis.

Invitaţi: Teodoru Ghiondea, Vasile Zecheru, Dan Iliescu, Narcis-Stelian Zărnescu.

17:30 – Fața nevăzută a masoneriei

Lansarea cărţii Originile tradiției inițiatice de Vasile Zecheru, colecția Arta Regală.

Invitaţi: Vasile Zecheru, Dan Iliescu, Narcis-Stelian Zărnescu.

18:30 –  Cum folosim simbolizarea pentru a construi relații autentice? 

Lansarea cărţilor Simbolizarea și actele simbolice, Fii tu însuti cand vorbești! de Jacques și Valeria Salomé, colecția Arta comunicării în relații.

Invitaţi: Daniela Dumitrescu, Andreea Tincea ,Tatiana Morari, Adela Munteanu.

 

Vineri, 3 iunie

17:00 – Practica tantrică tibetană 

Lansarea cărţii Sursa Supremă – – Tantra fundamentala din Dzogchen, Chogyal Namkhai Norbu.

Invitaţi: Livia Beju, Iulian Lucian Maidanuc, Vlad Nicodim.

18:30 – Tradiții și sacralitate – un studiu nenconfesional asupra fenomenului religios

Lansarea cărţii Religiile lumii. Imagini, Texte, Tradiții,  Coord. Madeea Axinciuc.

Invitați: Madeea Axinciuc, Iulian Lucian Maidanuc, Ioana Bujor, Rodica Guramultă.

 

► Sâmbătă, 4 iunie

12:30 – Practica Zen în tradiția budistă japoneză 

Dialog  despre titlurile lansate în Colecția Zen și o demonstrație de practică meditativă.

Invitați: Maestrul Koshin și practicanții Templului Zen Iluminarea Tăcută din București.

15:30 – Conectare în cuplu prin Dialogul Imago

Lansarea cărţilor Jurnal de cuplu – Ghidul practic de regăsire a fericirii în relație și Primește iubirea pe care o dorești, Harville Hendrix,  Helen LaKelly Hunt.

Invitați: Raluca Tita, Nicoleta Burlacu, Sabina Strugariu.

 

► Duminică, 5 iunie

12:30 – Fericirea ca strategie de viață 

Lansarea cărţilor Avantajul Fericirii – De ce fericirea garantează succesul și cum să ne antrenăm creierul pentru a fi fericiți, Shawn Achor și Neuroștiința fericirii, Daniel J. Siegel.

Invitați: Andreea Puiu, Cătalin Stoica, Sabina Strugariu.

14:00 – Parenting conștient – cum demontăm mitul familiei perfecte?

Lansarea cărţii Cartea familiei care merită mai mult – Cum să descoperim împreună bucuria de a trăi în prezent, Shefali Tsabary.

Invitați: Andreea Puiu,  Dan Cruceru, Mihaela Sofrone

15:00 – Harta sacră a Omului – o viziune antropologică 

Lansarea cărţii Marea intoarcere – Genealogia lui Adam – Simbol și interpretare pentru omul modern, Annick de Souzenelle.

Invitați: Mihai Gânj, Felicia Waldman, Marius Vasileanu, Matei Georgescu

 

16:00 – Calea către inima spritualității creștine

Lansarea cărţilor Arhanghelul Mihail și istoria aparițiilor sale călăuzitoare – Pe urmele unui înger călător în cultura și civilizația europeană, Cezar Ivan Coliță, Numele lui Hristos căile rugaciunii – Invocarea neîncetată a lui Dumnezeu ca practică spirituală, Irénée Hausherr și Izvorul iubirii – Un pelerinaj în inima spiritualității creștine, Kyriacos C. Markides.

Invitați: Teodoru Ghiondea, Cezar Ivan Coliță.

17:00 – Rușinea și curajul de a fi vulnerabil/ă 

Lansarea cărţii Rusinea – Vocea, experienta si vindecarea rusinii in procesul terapeutic

Invitați: Lavinia Barlogeanu, Daniela Luca, Gabriela Deniz, Daniela Dumitrescu, Erik Hygum, Corneliu Irimia.

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508