spot_img

Debut de succes al festivalului ROCKADA, pe scena din Quantic

Vineri, 24 septembrie 2021, în club Quantic, a avut loc prima ediție ROCKADA, cu băieții de la LUNATIC, Jack of all Trades, Sloth Motion și Sayonara Blue Monday pe scenă. A fost un super  show, o seară plină de energie, sound de calitate și un public peste așteptări.

“A fost un show eclectic, cu un public agregat de la toate cele patru trupe. Și a fost absolut  spectaculos! S-a auzit bine, s-a simțit bine și ne bucură mult că debutul Rockada a fost un  succes. Pentru misiunea asumată de acest proiect, prima ediție și-a atins scopul. Suntem  încântați și motivați să continuăm, pe scene și nu numai. Rockada e un proiect viu și abia scoate  capul în lume. Stay tuned! Mulțumim publicului și partenerilor evenimentului – SGO Music  Factory, Green Pixel, Radio Guerilla, Critic Eyez și Contemporary Establishment.” (Marius Deak,  LUNATIC)

„Rockada este genul de event esențial pentru o piață muzicală indie. Mi-ar plăcea să vedem mai  multe astfel de events. Avem niște trupe cu suflet, care au ce transmite publicului. Și da, am  demonstrat că e public pentru așa ceva.” (Gabi Pătru, Sloth Motion)

„Participarea la Rockada a șters cu buretele toate momentele de anul acesta în care ne-am  întrebat, potrivit contextului actual, dacă vom apuca vreodată să cântăm live piesele la care am  muncit asiduu luni de zile de baricadare în studioul nostru. Se pare că, undeva, există o luminiță  la capătul tunelului – nu numai că am apucat să o vedem în seara de vineri, ci am trecut head-on  prin ea și am ieșit pe partea cealaltă mai buni, mai entuziasmați ca oricând să facem muzică.” (Mădălin Duca, Jack of all Trades)

” Încă am mai vrea să fim acolo, pe scena de la Rockada, alături de celelalte trupe, de publicul  care ne-a dat un vibe așa de bun și care ne-a alimentat dorința de cântat și mai tare. Tot la fel  de repede sperăm că o să treacă timpul și până la următoarea ediție, pe care deja o așteptăm. A  fost o experiență de neuitat.” (Cristi Marcvart, Sayonara Blue Monday)

Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea normelor impuse de autorități. –

ROCKADA este un festival dedicat trupelor rock nou apărute sau cu resurse limitate, care nu  ajung încă la radio sau pe scenele marilor festivaluri, dar care produc muzică de calitate și au  nevoie de vizibilitate, promovare și extinderea bazei de fani.

ROCKADA este un proiect inițiat de trupa LUNATIC: “Piața underground este destul de mare,  există multă muzică de calitate despre care mulți încă nu au auzit, iar nevoia trupelor de a cânta în condiții tehnice bune este mare. Cu ROCKADA, vrem să încurajăm și să sprijinim trupele aflate  la început, care au potențial și care compun, încet, viitoarele generații de muzică rock mișto din  România. O să facem rocada pe scene cu trupe din țară și rocada cu bazele de fani, adică pași 

mici spre creșterea pe care artiștii o merită și pentru care muncesc.”, a declarat Marius Deak,  coordonatorul evenimentului și toboșarul trupei LUNATIC.

În viitor, seria de concerte ROCKADA se va desfășura în alte locații din țară, împreună cu artiști  și trupe locale, urmărind deschiderea scenei pentru cât mai multe trupe în condiții de calitate  tehnică, sunet și prezentare.

  • Website Rockada: www.rockada.live
  • Urmărește Rockada pe Facebook: www.facebook.com/rockadalive/
  • Contact: trupalunatic@gmail.com

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508