spot_img

”Seara anilor ’20- Galațiul cosmopolit de ieri și de azi”, ediția a doua

Joi, 6 aprilie 2017, ora 18.30, la Cafeneaua “Serfioti Ethos Café” din Galati, scriitoarea și jurnalista Angela Baciu vă invită la ”Seara anilor ’20- Galațiul cosmopolit de ieri și de azi”, ediția a doua. Prezintă: Angela Baciu și actorul Vlad Vasiliu. AgențiadeCarte.ro vă prezintă programul evenimentului.

Din program:

1. Deschidere: Angela Baciu & Vlad Vasiliu

a) Prezentarea Ziarului “Moftul Covurluian “ (Angela Baciu)

Colectiv de redacție: Angela Ribinciuc, Vlad Vasiliu.

Reporteri de teren: Violeta Ionescu, Victor Cilinca, Marcel Capris

Tehnoredactare: Eugen Ungureanu

* Prezintă: Angela Ribinciuc & Vlad Vasiliu

b) Prezentarea Expoziției de Fotografie “Seara Anilor ‘ 20

2. Moment muzical pian & vioară: Marius Florea & Tudor Robert Francis

(elevi la Liceul de Artă “D.Cuclin”)

3. Moment dans de Societate

Invitați: perechea Beatrice Axinte & Răzvan Manolache (piesa I, tango)

4. Guest Star: Recital Cristina & Valentin Vasopol (2 piese)

5. “Femeia și țigaretul” by Angela Baciu & Vlad Vasiliu

6. Guest Star: Recital Cristina Vasopol (1 piesa)

7. Lansarea Colecției de Genți “Vintage chic-poem by Angela Baciu” realizată de Elena Susanu

8. Moment dans de Societate

Invitați perechea: Beatrice Axinte & Răzvan Manolache (piesa II)

9. Moment de Teatru:  actorul Vlad Vasiliu & Școala de Teatru

10. Moment dans de Societate

Invitați perechea: Iulia Chelaru & Cristian Georgescu (prima parte)

11. Tombolă-surpriză pentru haz și…suspans !!!

Prezintă: Daniela Strat și Vlad Vasiliu

12. Moment dans de Societate

Invitați perechea: Iulia Chelaru & Cristian Georgescu (a doua parte)

13. Guest Star: Recital Cristina & Valentin Vasopol (2 piese)

14. Invitație la dans cu DJ Lucian Marin

***

* Cristina  VASOPOL – de pe scena de la Vocea României, din nou pentru publicul gălățean.

În acest moment lucreză la un proiect inedit “Trupa Jampa” pregătind surprize pentru fani. O găsiți în fiecare week-end pe scena Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galați. Conduce Școala de Canto “CrissMusic” (de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați, etajul I), unde, împreună cu soțul ei Valentin Vasopol, pregatesc artiștii de mâine. De curând a cântat în cunoscutul spectacol “Amor cu parfum de altadată” unde a interpretat piese oldiest…gen muzica anilor ’20.

Cu Cristina Vasopol și muzica ei vă veți întâlni în seara zilei de 6 aprilie cu un program special pregătit în stilul anilor ’20.

Fotografi invitați: George Nica, Adrian Mociulski, s.a.

DJ invitat: Lucian Marin

Afiș realizat de: Irina SUSANU; Design: Tipografia “Graphotek”

Sponsori: MARTENS  S.A.

Echipa organizatorică:

Angela Baciu, Fundaţia “Împreună” – Daniela Strat & echipa,  Asociaţia “Galaţi oraşul meu” – Bogdan Branzan & echipa, Angela Ribinciuc, Vlad Vasiliu, Claudia Negrau, Elena Susanu, Marcel Capris & echipa “Serfioti Ethos Café”, s.a.

”Este a doua ediție a evenimentului “Seara Anilor ’20. Galațiul cosmopolit de ieri și de azi”. Ne dorim să fie o ediție și mai reușită, gălățenii să redescopere un oraș frumos, să intrăm într-o atmosferă plină de mister, eleganță și rafinament. Vom mai continua seria acestor evenimente tematică, mai ales că observăm că oamenii își doresc din ce în ce mai mult să petreacă și altfel timpul liber. Vă așteptăm” (Angela Baciu)

* “Există-n toate drag şi rost,

De-aceea vă poftesc,

La seara anilor ce-au fost…

Ca să vă dănţuiesc” (Vlad Vasiliu – actor)

* “Gãlãţeanu-i moftangiu,

Cârcotaş, dar şi chefliu,

Îl punem la încercare,

Se distreazã bine, oare?

* Facem un eveniment,

Bazat pe sentiment,

De bonton şi clasä ínaltã,

Vino şi nu mai aşteaptã!” (Bogdan Branzan)

* “Sunt un om fericit, că m-am împrietenit cu Muzica, fericită să daruiesc din tot ce am și mai mult de atât, fericită să descopăr oameni frumoși, așa ca voi , cu suflet deschis și privirea limpede…Abia aștept să vă bucur cu muzica mea în seara de 6 aprilie la Serfioti…” (Cristina Vasopol)

********

Petrece o seară de neuitat în orașul Galați!!!

Vino într-o lume veche, în care vei simți parfumul de altadată, rochii de catifea, perle și mănuși de dantelă, umbreluțe brodate, joben și pălării de epocă în ritmuri de jazz, dans, teatru, lumânări parfumate și băuturi fine…

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508