spot_img

Portofelele Wallethouse, în România

Vineri, 3 octombrie 2014, a avut loc evenimentul de lansare Wallethouse Paris în România. La eveniment a fost dezvaluită colecţia de portofele de aluminiu Wallethouse Paris – un concept revoluţionar, care transformă un obiect standard, precum portofelul, într-un accesoriu elegant, potrivit stilului de viaţă modern.

Cu un design unisex, paleta de culori Wallethouse Paris a fost subiectul de discutie Nr.1 în seara lansării. Invitaţii au admirat sclipirile metalice a portofelelor de aluminiu, în 12 culori vibrante, ale colecţiei lansate în Romania: Raspberry Wine, Golden Glow, Purple Orchid, Silver Cloud, Blue Lagoon, Coffee Liqueur, Vibrant Orange, Pink Flambe, Ultramarin Green, Royal Blue, Mysterious Black şi Titanium. Culorile îndrăzneţe şi designul rafinat şi extrem de versatil au făcut invitaţii la lansare să catalogheze portofelele Wallethouse ca accesoriu “statement”, potrivit atât pentru femeile cât şi pentru bărbaţii care doresc să îşi reflecte stilul şi personalitatea în fiecare detaliu şi accesoriu pe care îl poartă. Designul minimalist, formele elegante şi funcţionalitate high-tech ale portofelului Wallethouse au impresionat publicul. Invitatii au apreciat stilul versatil al accesoriului şi au fost surprinşi să afle despre beneficial unic pe care îl oferă portofelele Wallethouse – păstrarea cardurilor bancare şi datelor personale confidenţial şi în siguranţă, protejând contra furtului de date prin scanare RFID. Mulţi au fost curioşi să afle mai multe despre cum datele personale pot fi scanate ilegal de pe cipurile cu radio frecvenţă a cardurilor bancare, acţiuni parcă desprinse din filmele de Hollywood cu hacker şi lumea high-tech.

Evenimentul de lansare a fost conceput ca o petrecere stylish, unde invitaţii au avut ocazia să îi cunoască pe creatorii portofelelor Wallethouse Paris şi să socializeze, în timp ce se bucurau de un spectacol de peste 2 ore de muzică live.

Seara a început cu un pahar de vin alb din colecţia Gramma, ritmuri jazzy în surdină, în atmosfera anilor 20’ a Salonului Golescu, cu lumini difuze şi vitrină deschisă total. Totul a fost amenajat  ca localul împreună cu petrecerea să se reverse în stradă, iar strada din inima Micului Paris devenea parte a locului de petrecere. În scurt timp , cei peste 150 de invitaţi au fost pusi pe dans de spectacolul de muzică live – un jam de percuţii în ritmuri tropicale, îmbinate iscusit cu melodioasele sunete de jazz ale saxofonului şi un mixaj de muzică electronică, realizat de trupa NoPaMe& Charlie Boy.

Parteneri: Salon Golescu, Lia Aram, Gramma

Parteneri media: Etiquette Magazine, Bucharest style, DivaHair.ro, Vulpescu.eu, Lookool, Express the style. By Ingrid Ispas, InStilulMeu.ro, myfashionteam.tv, StilMasculin, Read my mind (by L&R), Le-Boutique, JurnalLifeStyle, Romania Fashion, Bigcitylife.ro

Lansat in 2013 la Paris, începând cu luna octombrie 2014, Wallethouse Paris este prezent în România în reţeaua de magazine Cărtureşti (Cărtureşti Verona, Cărtureşti Floreasca, Cărtureşti Nord), El Unico (Băneasa Shopping City, Athenee Palace Hilton, Henri Coanda airport, Afi Palace Cotroceni), Luxury Avenue (Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, NicolliGioieli, Vox Maris Grand Resort), în magazinul Designer Concept Store şi ceainăria Rendez-Vous Floreasca.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508