spot_img

Liber la călătorii cu cel mai extins set LEGO® Art din istoria Grupului LEGO

Împătimiții de călătorii se pot pregăti să fie captivați de farmecul unei hărți complet diferite: Noua Hartă a Lumii LEGO® Art. Noul set din colecția LEGO Art dispune de cele mai multe piese din istoria Grupului LEGO, având 11.695 de piese care le permit fanilor să își construiască propria versiune a Pământului cu plăci LEGO 2D. 

Noua Hartă a Lumii LEGO Art poate fi reimaginată în diferite maniere pentru a reprezenta personalitatea, amintirile de călătorie sau dorințele fiecărui fan. Acest set este prevăzut cu pin-uri ce pot fi amplasațe pe hartă pentru a bifa destinațiile deja vizitate sau pentru a marca destinațiile care se află pe listele constructorilor, oferindu-i acestui set o notă personală înainte de a fi expus.

Instrucțiunile setului indică modul în care cele 40 de plăci de bază interconectate sunt împărțite în trei secțiuni care pot fi la rândul lor aranjate în diferite moduri, pentru a amplasa partea preferată a lumii în centrul hărții.

De asemenea, reprezentarea oceanelor de pe harta cu o înălțime de 65 cm și lățime de 104 cm poate fi personalizată de fiecare constructor în parte, în funcție de stilul preferat: piesele pot fi aranjate într-un mod inspirat de hărțile batimetrice ale oceanelor, folosind instrucțiunile de construire. Deopotrivă, fanii se pot exprima în mod liber, creativ, aranjând piesele după propriul plac, explorând astfel diferite modele și motive.

Noul set LEGO Art le oferă adulților și familiilor lor o experiență imersivă de construcție care îi ajută să se relaxeze și să își reîncarce bateriile amintindu-și de călătoriile din trecut sau plănuind noi vacanțe. Setul include și o coloană sonoră cu povești ale experților în călătorii, realizată special pentru a le permite fanilor să își exprime pasiunea pentru explorat în timp ce construiesc. Printre protagoniștii coloanei sonore se numără Torbjørn C. Pedersen, prima persoană care a vizitat fiecare țară din lume într-o călătorie neîntreruptă, efectuată fără mijloace de transport aerian și bloggerul Syazwani Baumgartner care a ajuns în cele mai îndepărtate regiuni de pe această planetă.

Setul include o broșură cu instrucțiuni într-un format special pentru măsuța de cafea, o ramă din cărămizi albe și două elemente de agățat pentru a facilita expunerea pe perete sau înlăturarea pentru a o reconstrui atunci când se dorește.

„Știm că fanii adulți adoră să călătorească, însă mulți nu au mai putut să facă asta în ultimul an sau chiar mai mult. Ne-am gândit că nu există o manieră mai bună de a-i ajuta să exploreze lumea chiar din propriile case, decât permițându-le să construiască, reconstruiască, să plănuiască sau să se bucure de amintiri prin intermediul acestui set. Sperăm că Harta Lumii LEGO ART va inspira noi aventuri și îi va ajuta să retrăiască amintirile minunate din călătoriile deja realizate.”, a menționat Fiorella Groves, Creative Lead pentru LEGO Art.

 

Harta Lumii LEGO® Art va fi disponibilă pe LEGO.com și în magazinele LEGO la nivel global începând cu 1 iunie 2021, la prețul recomandat de 1249,99 RON Setul va fi disponibil în magazinele partenere LEGO începând cu 1 august 2021.

Mai multe informații sunt disponibile la: http://www.lego.com/world-map.

 

Despre coloana sonoră

Coloana sonoră include povești de călătorie ale:

  • Syazwani Baumgartner, autoarea blogului „Travel Muse Family”, despre experiențele sale vizitând cele mai îndepărtate sate din lume.
  • Torbjørn C. Pedersen, prima persoană din istorie care a visitat fiecare țară din lume într-o călătorie neîntreruptă, efectuată fără mijloace de transport aerian.
  • Dane & Stacey, un cuplu din Noua Zeelandă care au un canal de YouTube „Daneger & Stacey” unde relatează călătoria lor în Insulele Cook
  • Ernest White II, producător american și gazdă TV pe subiecte de turism.
  • Fiorella Groves, designer LEGO și pasionată de călătorii.

 

Despre Grupul LEGO 

Misiunea Grupului LEGO este de a inspira și dezvolta constructorii de mâine, prin joacă și învățare creativă. LEGO System in Play, ce are la bază cărămizile LEGO®, le permite copiilor și fanilor de orice vârstă,  să construiască și să reconstruiască orice își pot imagina.

Grupul LEGO® a fost fondat în Billund, Danemarca în 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Numele este derivat din două cuvinte daneze, LEg GOdt, cu semnificația „Joacă bine”. Astăzi, Grupul LEGO continuă să fie o companie de familie, cu sediul central în Billund. Produsele LEGO sunt comercializate în peste 130 de țări din întreaga lume. Mai multe informații pe www.lego.com/ro-ro

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508