spot_img

Lansările Editurii Herald, la Gaudeamus 2018

Editura Herald vă aşteaptă şi la ediţia de anul acesta a Târgului Internaţional Gaudeamus –  Carte de învăţătură care va avea loc în perioada 14-18 noiembrie, în Pavilionul Central Romexpo, programul de vizitare a târgului fiind zilnic între orele 10.00 şi 20.00.

Mai multe detalii aici.

 

”Ne găsiţi la Standul 25 (Parter, Complexul Romexpo), unde  participăm cu peste 300 de titluri aflate la reducere (15-35%) şi cu noi titluri semnate de Carla Naumburg, Ecaterina cea Mare, Ramana Maharshi, Albert Pike, Rene Guenon, Shunryu Suzuki, Ionel Mohîrţă, Octavian Simu, Gabor Mate, Alice Miller, Aryeh Kaplan, Arthur Avalon, Martin Lings, Daniel Siegel, ce vor fi lansate după cum urmează:

 

Miercuri, 14.11.2018

 

  • Ora 17:30 – Dragoste şi limite în relaţia părinte – copil

Lansarea titlurilor Disciplină cu dragoste şi limite de Jerry Wyckoff si Barbara Unell,        Pe locuri, fiţi gata…respiraţi de Carla Naumburg

Invitaţi: Cati Călin, Sabina Strugariu,  Iulia Feordeanu

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 18:30 – Ecaterinacea Mare a Rusiei – Memoriile ţarinei care a schimbat lumea

Lansarea cărţii Ecaterina cea Mare

Invitaţi: Anca Irina Ionescu, Radu Vergatti

Moderator: Sorin Lucaci

 

Joi, 15.11.2018

  • Ora 17:00Ramana Maharshi – Înţeleptul de la Arunachala

Lansarea cărţilor Cine sunt eu şi Înţeleptul de la Arunachala de Ramana Maharshi

Invitaţi: Elena Popescu, Simona Graţia Dima, Marius Vornicescu

Moderator: Sorin Lucaci

 

Vineri, 16.11.2017

 

  • Ora 17:30 Francmasoneria – sistem de transmitere a valorilor şi esenţelor perene

Lansarea cărţilor Morala şi dogma Ritului Scoţian Antic şi Acceptat al Francmasoneriei de Albert Pike, Masoneria şi întelesul ei tainic de Walter Leslie Wilmshurst, Legendele, miturile şi simbolurile Francmasoneriei de Albert G. Mackey

 

Invitaţi: Vasile Zecheru, Claudiu Ionescu

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 18:30 – Rene Guenon şi criza lumii moderne

Lansarea cărţii Lumea modernă de Rene Guenon

Invitaţi: Teodoru Ghiondea, Vasile Zecheru, Gelu Voican Voiculescu

Moderator: Sorin Lucaci

 

Sâmbătă, 17.11.2017

 

  • Ora 11:30 Despre toleranţă si prejudecăţi

Lansarea cărţilor Eseu despre prejudecăţi de Holbach şi Tratat despre toleranţă de Voltaire

Invitaţi: Doru Căstăian, Adrian Niţă, Ion Bogdan Lefter

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 13:30 Incursiune în fascinanta lume a budismului ZEN

Lansarea cărţilor Braţele râului se revarsă în întuneric şi Mintea ZEN – Mintea începătorului de Shunryu Suzuki

Invitaţi: Maestrul Myoken, Marius Vornicescu, Gabriela Deniz
Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 15:00Călătoria Conştienţei. Noi perspective asupra morţii

Lansarea cărţii Introducere în psihotanatologie de Ionel Mohîrţă

Invitaţi: Ionel Mohîrţă, Luisa Neag, Magdalena Popa Buluc

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 16:30Femeia Şaman. Misterele unei spiritualităţi ancestrale

Lansarea cărţilor Femeia Şaman şi Şamanismul. Călătorie între două lumi de Octavian Simu

Invitaţi: Octavian Simu, Anda Ciobanu, Roberta Neamţu

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 18:00Lupta cu adictiile. Prizonieri în lumea dependenţei

Lansarea cărţii Pe tărâmul fantomelor înfometate de Gabor Maté

Invitaţi: Lavinia Bârlogeanu, Alecsandra Liţu, Ana Maria Drăguţa, Gabriela Deniz

Moderator: Sorin Lucaci

 

Duminica, 18.11.2017

 

  • Ora 11:30Rădăcinile violenţei în educaţia copilului şi forţa vindecătoare a propriului adevăr

Lansarea cărtilor Pentru binele tău, Drama copilului dotat, Revolta corpului de Alice Miller

Invitati: Otilia Mantelers, Cati Călin, Lavinia Ţânculescu

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 12:30 – Tradiţia vie a Kabbalei

Lansarea cărtilor Meditaţia şi Kabbala de Aryeh Kaplan, Kabbala.Tradiţia secretă a Occidentului de Papus, Magie şi Superstiţie la evrei de Joshua Trachtenberg

Invitaţi: Zenaida Luca, Teodoru Ghiondea, Mihai Liţă

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 14:00 – Introducere în învăţătura tantrică

Lansarea cărţii Introducere în Tantra Sastra de Arthur Avalon

Invitaţi: Mihai Liţă, Sorin Lucaci, Luisa Neag

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 15:30 – Sufismul – între tradiţie şi actualitate

Lansarea cărţii Ce este sufismul? de Martin Lings

Invitaţi: Mihai Liţă, Teodoru Ghiondea, Marian Stan

Moderator: Sorin Lucaci

 

  • Ora 17.00Mindsight şi Mindfulness – noua ştiinţă a transformării personale

Lansarea titlurilor Mindsight şi Mindfulness şi neurobiologie de Daniel Siegel

Invitaţi: Nora Neghină, Lucian Negoiţă

Moderator: Sorin Lucaci ”- Editura Herald

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508