spot_img

Grupul Editorial Trei, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2016

Grupul Editorial Trei vă aşteaptă cu lansări de carte şi surprize, în Pavilionul C1, standurile A14 şi A04, la Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2016, care va avea loc în perioada 1 – 5 iunie 2016, la Romexpo. Cărţile editurilor Trei, Pandora M şi Lifestyle Publishing au reducere de până la 50%. De asemenea, peste 100 de titluri vor avea preţ promoţional 10 lei.

Recomandări pentru lecturile estivale:

Carieră malefică, de Robert Galbraith (aka J.K. Rowling) este o apariţie foarte aşteptată, la fel ca şi Cartea clanului din Baltimore, de Joel Dicker, Convinge-mă! — un nou thriller de Lee Child şi Cotloane întunecate de Ruth Rendell.

Dintre delicatesele literare:

În Împărăţia cerurilor, Emmanuel Carrère îşi imaginează începuturile creştinismului şi urmăreşte parcursul şi învăţăturile apostolilor Luca şi Pavel.

Simon Sebag Montefiore vă propune, în Colecția de Istorie, povestea de dragoste imperială dintre Ecaterina cea mare și Potemkin.

Al doilea volum al tetralogiei napolitane a Elenei Ferrante, Povestea noului nume, de la Pandora M, continuă istoria celor două prietene-adversare, Lila şi Elena. Iar în Povestea cea bună, de la Trei, laureatul Nobel pentru literatură J.M. Coetzee dialoghează cu psihoterapeuta Arabella Kurtz despre nevoia umană de a imagina poveşti.

Pentru cei pasionaţi de psihologie:

Volumul Află adevărul, continuarea bestsellerului Spy the lie, în care foşti agenţi CIA ne învaţă cum să convingem pe oricine să facă mărturisiri complete. Seria de psihologie practică pentru părinţi este completată de volumul Mamă, sunt tachinat! Cum să-ţi ajuţi copilul să facă faţă vieţii sociale, care face o pereche grozavă cu Ghidul de supravieţuire pentru adolescenţi, scris chiar de o adolescentă, de la Pandora M.

Cărţi spectaculoase şi surprize pentru cei mici:

Colecţia PanDA de la Pandora M este o companie ideală pentru vacanţa micilor cititori. Elefantul Elmer, ursul Pom Pom, pisoiul Max, mica prinţesă, Jack şi celebra pisică MOG îi vor încânta pe copiii între 3 şi 7 ani cu năzdrăvăniile lor. Cititorii un pic mai mari se vor delecta cu aventurile micului geniu inventator Frank Einstein, vor descoperi secretele cosmosului în Profesorul Astro Cat şi frontierele Universului şi vor afla răspunsuri la întrebările lor despre lume din Filosofia pentru copii, bestseller absolut în toate ţările în care a apărut.

Această ediţie a Bookfest coincide cu sărbătoarea de 1 Iunie, aşa că multe dintre evenimente vor fi dedicate copiilor şi adolescenţilor, sub umbrela Bookfest Junior.

Pandora M îi aşteaptă pe micii cititori cu ateliere creative şi o tombolă având ca premii ursuleţi panda şi pisicuţe MOG din pluş, cărţi, jucării, obiecte-surpriză, vouchere pentru cursuri educaţionale şi invitaţii la piese puse în scenă de actorii Teatrului Ion Creangă.

Lansări de carte ale Grupului Editorial Trei

La această ediţie a târgului Bookfest, Israel este ţara invitată, iar Dror Mishani, autorul romanului Dispariţia, publicat de Editura Trei, se va întâlni cu cititorii săi la târgul de carte. Dror Mishani vă aşteaptă sâmbătă, 4 mai, la ora 17.00, la standul Israelului din Pavilionul C4.

Tot sâmbătă, 4 iunie, dar de la ora 11.00, la Scena Arena din Pavilionul C1 volumul 2 din BOOKĂTĂRIA DE TEXTE ŞI IMAGINI. Povestiri scrise, desenate, condimentate, sărate şi dulci pentru toate vârstele… coordonată de Stela Lie & Florin Bican. Cartea este publicată de Editura Pandora M în parteneriat cu Faber Studio şi Clubul Ilustratorilor.

Duminică, de la ora 15.00, Chris Simion se întâlneşte cu cititorii săi, la Scena Arena din Pavilionul C1, pentru lansarea volumului În fiecare zi Dumnezeu se roagă la mine.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508