spot_img

Gerry Robert, autorul bestsellerului „The Millionaire Mindset” , la Bucureşti

Miercuri, 12 noiembrie 214, la Marshal Garden Hotel din Bucureşti, Gerry Robert, declarat de New York Times drept „cel mai bine vândut autor” pentru cartea sa, „The Millionaire Mindset”, va suţine pentru prima dată la București un seminar GRATUIT. Multi-milionarul Gerry va împărtăși românilor idei și strategii de marketing descoperite şi testate pe parcursul carierei sale de peste 40 de ani. Seminarul se adresează tuturor antreprenorilor, consultantilor, experţilor în dezvoltare personală şi tuturor celor care vor să afle mai multe despre cum îşi pot creşte notorietatea, domina piaţa locală şi construi un brand puternic. Autorul bestsellerului „The Millionaire Mindset” va dezvălui ideile sale neconvenționale și inovatoare despre cum îţi poţi scrie propria carte în mai puțin de 40 de ore şi cum să o transformi într-un instrument de marketing care sa iti genereze venituri. Evenimentul cu participare gratuită susţinut la Bucureşti, face parte dintr-o serie de seminarii pe care Gerry Robert le susţine în această toamnă în toată lumea. Organizatorii evenimentului, Born2Succeed, au reuşit să adauge capitala României pe lista oraşelor incluse în seria de evenimente semnate Gerry Robert, alături de Londra, Amsterdam, Toronto, Chicago, San Diego şi Texas. Gerry Robert provine dintro familie defavorizată din Canada. A fost nevoit să abandoneze şcoala la 18 ani şi să înceapă să îşi câştige propria existenţă. În numai doi ani, a reuşit să îşi schimbe radical destinul ajungând dintr-un om care trăia de pe o zi pe alta, să câștige primul său milion de dolari.  De atunci, Gerry a generat venituri de peste 100 milioane de dolari si a impartit scena cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume precum Bill Clinton, Donald Trump, Sir Richard Branson şi Anthony Robbins. A lucrat pentru mari corporații precum Microsoft, Google, IBM, General Motors, Malaezia Airlines și a susținut seminarii live pentru peste 3 milioane de oameni.

Gerry Robert îți captează atenția din primul minut  iar ideile sale neconvenționale, te vor convinge că este un maestru al marketingului’, spune Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed.

Suntem foarte încântați că Gerry a acceptat invitația noastră de a veni la București să împărtășească cu românii din secretele succesului său. Am avut șansa să îl cunosc pe Gerry în cadrul unui seminar în Londra unde am aflat tehnici inovatoare de atragere a clienților. Le-am pus în aplicare, iar rezultatele au fost peste aşteptări – asa ca ne-am decis sa il aducem si in Romania.’ , a completat Irina Alionte, co-fondator Born2Succeed.

Toţi participanţii vor primi cadou la finalul seminarului instrumente şi materiale de marketing în valoare de peste 700 euro. Acestea constau în cursul online semnat de Gerry Robert “How to Publish a Book & Grow Rich“ şi acces la programul online ‘Fully Booked in 30 Days Challenge’, oferit de Born2Succeed, structurat în 4 module care includ tutoriale video de Facebook marketing.

Evenimentul este gratuit, însă numărul de locuri este foarte limitat. Înscrierile la eveniment se pot face pe www.born2succeed.ro/seminar unde se găsesc şi mai multe informaţii.

Despre Born2Succeed

Born2Succeed este platforma de coaching și dezvoltare personală pentru experți, consultanți și furnizori de servicii, oferind soluții practice pentru a obține succesul dorit. Sub atenta îndrumare a mentorilor, membrii comunității Born2Succeed pun în aplicare principii valoroase ale antreprenorilor de succes și sunt permanent motivați să își respecte planul de dezvoltare a afacerii. Mai multe detalii pe www.born2succeed.net și pe pagina de Facebook Born2Succeed International.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508