spot_img

Cele mai așteptate cărți ale Grupului Editorial ALL pentru anul 2018

Grupul Editorial ALL își va surprinde cititorii în anul 2018 cu titluri noi și continuări ale seriilor de succes. În topul vânzărilor pe anul 2017 s-au aflat seriile ”Pisicile războinice” și bestselleruri de Cecelia Ahern și  Guillaume Musso, care vor reveni cu titluri noi și în anul 2018.

Colecția „Strada Ficțiunii”, care și-a construit o identitate puternică, remarcându-se prin cărți de excepție din literatura mondială, cu peste 100 de titluri traduse din peste 10 limbi se îmbogățește cu volume precum „Bătrânii ticăloși”, de Kingsley Amis, „Djamilia”, de Cinghiz Aitmatov sau „Nesațul” de Stanislaw Ignacy Witkiewicz. Despre volumul „Djamilia”, de Cinghiz Aitmatov, Louis Aragon, care a tradus această nuvelă amplă în limba franceză a spus că este cea mai frumoasă poveste de iubire din lume.

Cititorii celui mai uluitor scriitor francez contemporan, Guillaume Musso, vor fi încântați să afle că în 2018 va apărea la Editura ALL un alt thriller captivant al acestui autor: „Un apartament la Paris”. Despre acest roman, Bernard Lehut de la RTL spunea că este „o reușită totală, o carte a maturității, plină de curaj”.

Romanele lui Guillaume Musso au fost publicate în 37 de țări și s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare. Cea mai recentă traducere din Musso, „Fata din Brooklyn” a fost bestseller al Editurii ALL pe anul 2017, iar „Un apartament la Paris”, programat pentru apariție în 2018 este un titlu așteptat cu mare nerăbdare de toți cei îndrăgostiți de cărțile acestui autor.

Titlurile adresate copiilor și young adult care vor fi publicate de Editura ALL în 2018 fac parte din categoria bestsellerurilor internaționale și nu numai. Seriile semnate de Erin Hunter „Pisicile războinice”, „Supraviețuitorii” și „Exploratorii” se vor îmbogăți cu noi volume, iar trilogia „Foxcraft”, de Inbali Iserles va fi completă până la finalul anului 2018. O apariție la fel de așteptată este și romanul young adult „Perfecți”, de Cecelia Ahern, continuare a volumului „Defecți”.

Îndrăgita serie „Tătănuș Pipăruș”, de Claire Barker va continua cu volumul numărul II, „Tătănuș Pipăruș și ultimul tigru de la circ”, iar unul dintre bestsellerurile anului 2017 la Gaudeamus, basmul modern „Protozelul trăsnit”, de Daniel Eberhat va continua cu un volum nou.

„Ecaterina cea Mare, portretul unei femei”, de Robert K. Massie este un titlu care-i va bucura pe iubitorii de biografii istorice. Autorul Robert K. Massie este istoric american, câştigător al Premiului Pulitzer pentru o biografie a lui Petru cel Mare, renumit pentru cercetările sale asupra dinastiei Romanovilor.

Titluri noi vor completa și colecția de volume de medicină adresate specialiștilor și publicului larg.

Un titlu aparte este „Gena – o istorie fascinantă”, de Siddhartha Mukherjee, câştigător al Premiului Pulitzer în 2011 pentru non-ficţiune. Volumul „Gena”, catalogat de „The Washington Post” una dintre cele mai bune cărţi de ştiinţă, face o analiză exhaustivă a eredităţii şi a influenţei suprinzătoare pe care aceasta o are asupra vieţii, personalităţii, identităţii, destinului şi alegerilor noastre.

Un manual care va completa portofoliul HARRISON este volumul „Harrison. Boli infecțioase”. Continuăm seria de autor dr.Camelia Diaconu cu un volum nou din colecția „Cazuri clinice pentru studenții la medicină” și ne vom extinde portofoliul de autori români.

Începând cu anul 2017, Colegiul Medicilor din România recunoaște relevanța portofoliului de carte medicală al Editurii ALL. Editura este acreditată de Colegiul Medicilor, iar autorii români, care publică lucrări de specialitate la Editura ALL sunt recompensați cu puncte de educație medicală continuă.

Cele mai vândute titluri ale Editurii ALL în 2017

În topul vânzărilor pe anul 2017 se află bestselleruri internaționale pentru toate categoriile de vârstă. Locul I aparție seriei „Pisicile războinice”, de Erin Hunter. „Pisicile războinice” s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri. Editura ALL a publicat cele șase volume din prima serie, iar în 2017 au apărut și primele două volume din seria a II-a, „Noua Profeție”.

Pe locul II în topul vânzărilor pe anul 2017 se află volumul „Defecți”, de Cecelia Ahern. Autoarea a scris această poveste cu dragoste, cu pasiune, dar și cu furie, încercând să transmită un mesaj foarte puternic pentru publicul tânăr: niciunul dintre noi nu este perfect, a fi om înseamnă a avea defecte. Romanul deschide ușa de acces către o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie. Continuarea acestui prim roman, „Perfecți”, va apărea în 2018.

Pe locul III în topul vânzărilor s-a aflat romanul „Fata din Brooklyn” de Guillaume Musso, urmat de „Yummy! 300 de rețete pentru bebeluși și copii”, de Laura Adamache. Volumul este presărat cu ilustrații atrăgătoare și cuprinde indicații precise și sfaturi esențiale din punct de vedere nutrițional. Rețetele sunt organizate pe grupe de vârstă (6-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani), dar și în funcție de felul preparatelor (supe, piureuri, feluri principale, gustări, deserturi). Nu lipsesc nici sugestiile de meniuri complete și usor de preparat.

„Atlas geografic școlar”, de Constantin Furtun a ocupat locul V în topul vânzărilor pe anul 2017. Este singurul atlas de acest tip din România actualizat cu informații esențiale, disponibil acum într-o ediție nouă, revizuită și adăugită.

Volumul „Medicina internă pentru cadre medii”, de Corneliu Borundel, rod al colaborării unui prestigios colectiv de autori (medici de diferite specialităţi), a cărui coordonare a fost asigurată de medicul Corneliu Borundel ocupa locul VI în topul vânzărilor Grupului Editorial ALL pe anul 2017, urmat pe locul VII de „Seria Supraviețuitorii”, de Erin Hunter, destinată copiilor cu vârste între 7 și 13 ani.

„Cartea gesturilor”, de Joseph Messinger și Caroline Messinger ocupă locul VIII în topul vânzărilor, iar pe locul IX se află volumul „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace”, de Stephen R. Covey, cu peste 15 milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace este considerate cea mai importantă carte a secolului XXI în domeniul afacerilor.

Pe locul X în topul vânzărilor Grupului Editorial ALL s-a aflat „Pixi. Marea carte cu povești de noapte bună”, volum care cuprinde cele mai frumoase 61 de povestioare Pixi, ideale pentru un moment liniștit și cald în familie, înainte de culcare.

Top trei MedLibris.ro, librările online administrată de Grupul Editorial ALL

În 2017 Grupul Editorial ALL a lansat MedLibris.ro, o librărie on-line specializată în carte medicală. Scopul librăriei online www.medlibris.ro este să răspundă nevoilor specialiștilor, dar și publicului larg, de a găsi rapid lucrări de referință în domeniul medical.

MedLibris.ro este singura librarie on-line care vinde carte cu specific medical, publicată de Editura ALL la cele mai bune prețuri din piață.

În topul vânzărilor www.medlibris.ro pe anul 2017 s-au aflat volumele: „Medicina internă pentru cadre medii”, de Corneliu Borundel, „Taylor – Manual de diagnostic diferențial”, de Paul M. Paulman și „Yummy! 300 de rețete pentru bebeluși și copii”, de Laura Adamache.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508