spot_img

Bucharest Playhouse, O Şcoală Ca Afară– Educaţie teatrală la un alt nivel

După o carieră de succes în lumea actoriei la nivel național cu roluri în filme și seriale de succes, precum “Pariu cu Viața”, “Arestat la domiciliu”, “Palatul Pionierilor”, 8 ani ca actor în teatrul românesc, Costin Cambir a urmat calea străinătății, studiind în SUA (unde a urmat cursurile Ivanei Chubbuck) și Londra ( actor al Identity School of Acting). Actorul cu experienţă internaţională la activ a revenit recent în România, unde va deschide, în curând, o școală inspirată de metodele internaționale de învățare care i-au pregătit pe Halle Berry, Charlize Theron, Brad Pitt, Benedict Cumberbatch, John Boyega, și adunate într-un curriculum complex, cu elemente formale și non-formale, de dezvoltare artistică și personală continue. 

Bucharest Playhouse – O Şcoală Ca Afară, așa cum îi place fondatorului ei, Costin Cambir, să o denumească – va fi spațiul unde toate abilitățile necesare în actorie vor fi duse la un alt nivel și ce reprezintă un plus valoare pe piața de profil.

Bucharest Playhouse își dorește să fie o școală profesionistă part-time de actorie din România, a cărei catedră este formată exclusiv din actori educați peste hotare. Ne propunem să predăm un curriculum inspirat din marile centre educaționale din vest, Londra și Los Angeles, care să se adreseze oricui își dorește să învețe tainele acestei fascinante meserii.  Studenții pot aplica la audiții indiferent de pregătire, experiență sau vârstă. Cursanții admiși vor fi bine antrenați fizic, preciși mental și ghidați în a-și cultiva curiozitatea în toate domeniile cunoașterii naturii umane. Modul după modul aceștia vor fi întâmpinați de diverse metode predate în Occident, pentru a li se permite să își aleagă și descopere singuri un stil propriu și personal, cu care să fie capabili să construiască un rol fermecător și credibil, indiferent de mediul interpretării. Bucharest Playhouse va organiza anual un showcase de vară și un filmcase de iarnă, într-unul din teatrele, respectiv cinematografele din București, unde vor fi implicați 100% cursanții BPH.“ declară Costin Cambir, fondatorul Bucharest Playhouse – Bucureşti. 

 

Primele audiții vor avea loc în luna martie pentru primele două grupe a câte 12 studenți.  

Pentru mai multe info și pentru înscrieri, vizitează site-ul www.bucharestplayhouse.ro şi pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/bucharestplayhouse.

Grăbește-te să prinzi un loc între primii cursanţi ai inovatoarei școli de actorie din România, Bucharest Playhouse! 

…………………………………………………………………………………………………………………………………………

Costin Cambir este fondatorul școlii și organizației culturale Bucharest Playhouse. A studiat actoria în București, Los Angeles și Londra. Are douã licențe în Arta Actorului, absolvind în 2008 Universitatea Spiru Haret la clasa Sanda Manu, apoi în 2009 UNATC București la clasa Doru Ana, urmând cele două facultăți în paralel. A jucat în peste 200 de episoade în seriale românești, inclusiv în producțiile de succes Pariu cu Viața și Arestat la Domiciliu. Timp de 8 ani a fost actor angajat permanent al Teatrului din Târgovişte, unde a urcat pe scenã în zeci de spectacole. În 2015 a reprezentat România în calitate de actor în rol principal la Festivalul Internațional de Film  „Sundance” din SUA. După această experiență americană, a plecat la studii în Los Angeles, la studioul Ivanei Chubbuck, celebra profesoară de actorie care le-a fost mentor lui Brad Pitt, Jim Carrey, Charlize Theron, Halle Berry, Sylverster Stallone și mulți alții. Mai târziu, a fost admis în Londra la Identity School of Acting, cea mai prestigioasă școală de actorie part-time a Regatului Unit, unde a petrecut doi ani sub îndrumarea unor profesori de top din lumea teatrului englezesc.

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508