CINECLIC – documentare și filme românești digitalizate

ian. 20th, 2021 | By | Category: Postcard

CINECLIC este o nouă platformă online VoD, lansată la început de an, care permite accesul publicului la documentare și filme de lung metraj românești, pe bază de abonament. Documentarele și filmele de lung metraj vor fi achiziționate de la  Arhiva Națională de Filme. Platforma de streaming CINECLIC este operațională în România și în toate țările din lume, iar spectatorii au la dispoziție o selecție din arhive de filme artistice, piese de teatru, seriale Tv, documentare, filme de animație. Toate materialele video din arhiva sunt digitalizate la o calitate excepțională  (FULL HD). Producțiile proprii prevăd pentru anul acesta realizarea, în mod teleplay, a unui serial tv cu opt episoade și a două piese de teatru, dar și colaborarea cu scenariști, producători, regizori români care doresc să-și realizeze împreună cu CINECLIC proiectele cinematografice.

Conținutul video de pe platformă va fi disponibil pentru vizionare pe computer prin  intermediul website-ul www.cineclic.ro compatibil cu dispozitive de operare, fixe și mobile, conectate la internet prin intermediul aplicației CINECLIC.

 

Abonamentul se face direct prin site-ul oficial www.cineclic.ro.

 

CINECLIC este o platformă de streaming în regim de serviciu media audiovizual la cerere, dezvoltată de echipa SRDMEDIA.

Număr de vizualizări :93


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro