Dăruiește o carte, dăruiește o parte din tine!

dec. 14th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

Magia Sărbătorilor ne fascinează, ne mobilizează pe toți și ne face să fim mai buni și mai generoși. Fii alături de editura Herald în campania Dăruiește o carte, dăruiește o parte din tine, în perioada 11 – 25 decembrie 2020.

 

”Când ne vom juca dăruind și povestind despre titlurile preferate, vom vorbi despre anul ce stă să se încheie, despre viitor și despre ce înseamnă să fii mai bun.

 

Pe pagina de Facebook vom împărtăși bucuria de a dărui, alături de colaboratorii și invitații care au fost alături de noi și de voi, în decursul anului cu informații utile din diverse domenii.

 

Și pentru că suntem în perioda sărbătorilor, îți dăruim și o reducere de 30% la toate titlurile din portofoliul editurii Herald, pe www.edituraherald.ro. ”

 

Număr de vizualizări :427


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro