Discounturi de brumărel, în exclusivitate pe website-ul editurii Tracus Arte

oct. 5th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 6 octombrie – 1 noiembrie 2020, Editura Tracus Arte propune cititorilor noi discounturi, în exclusivitate pe website-ul editurii. Astfel, toate titlurile beneficiază de reduceri de 25%. 

 

  • Peste 1000 de titluri cu discount de 25%
  • Titluri de referință ale literaturii universale, autori premiați cu unele dintre cele mai importante distincții: Nobel, Herder, T. S. Eliot ș.a.m.d.
  • Unii dintre cei mai buni autori români
  • 30 de colecții
  • peste 12 ani de experiență

Campania se desfășoară începând de marți, 6 octombrie 2020. Vă invităm să descoperiți cele peste 1000 de titluri publicate de Editura Tracus Arte!

 

Înființată în 2008 cu scopul de a publica cei mai buni autori români contemporani, Editura Tracus Arte și-a diversificat în ultimii ani portofoliul, fără să renunțe la misiunea sa inițială. Echipa editorială își propune, pe de o parte, să descopere și să impună scriitorii români de azi din toate genurile literare și culturale, de la poezie, proză și teatru, la critică și teorie, iar pe de altă parte, să (re)aducă în actualitate opere esențiale, intrate deja în canonul (post)modernității.

Cele peste 100 de titluri publicate anual – opere originale și traduceri (în general titluri de referință ale literaturii universale, autori premiați cu unele dintre cele mai importante distincții: Nobel, Herder, T. S. Eliot) – stau mărturie pentru diversitatea și semnificația preocupărilor noastre: de la debuturi în poezie sau antologii ale unora dintre cei mai valoroși poeți români și străini ai secolului XX, la studii despre avangardă, critică literară și teorie.

În același timp, publicarea operelor complete ale lui Shakespeare și Cehov, alături de volumele lui Antonin Artaud și de cele ale autorilor români ca Matei Vișniec, dovedește interesul nostru pentru teatru și avatarurile lui.

 

www.edituratracusarte.ro

 

Număr de vizualizări :177


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro