Arhetipuri, simboluri și ritualuri șamanice

oct. 29th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 27 octombrie – 1 noiembrie 2020 editura Herald vă invită într-o călătorie din preistorie în epoca modernă, pentru a descoperi modul în care înțelepciunea simbolică a mitologiei aplicată la nivelul individului, poate răspunde la provocările vieții noastre cotidiene.

Se spune că psihicul se exprimă prin intermediul simbolurilor și al imaginilor simbolice. De la mituri fundamentale, legende, basme și până în prezent, aceste arhetipuri sunt universale și disponibile tuturor, indiferent de contextul, cultura sau practica spirituală.

Alături de invitații noștri, vom analiza felul în care riturile, misteriile antice, ceremoniile sacre din templele Egiptului, ritualurile samanice și tehnicile ancestrale de conectare cu natura, transmit chiar și în prezent adevăruri universale, influențând aspecte ale subconștientului colectiv.

O selecție de titluri, instrumente terapeutice de dezvoltare personală, descoperire interioară și conectare la esența psihică, vor beneficia de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.

 

Număr de vizualizări :374


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro