Viața în doi: provocări și soluții zilnice

iun. 25th, 2020 | By | Category: Agenda de carte

În perioada 25 iunie – 5 iulie 2020 poți contribui pozitiv la îmbunătățirea relației tale de cuplu, deoarece editura Herald a pregătit o selecție de titluri despre viața de cuplu și iubire, ce beneficiază de o reducere de 40% pe www.edituraherald.ro. Vei învăța să îți dezvolți abilitățile de relaționare, să comunici eficient cu partenerul, să gestionezi emoțiile negative și tensiunile, pentru a face față provocărilor zilnice în relația de cuplu.

”Te așteptăm și pe pagina de Facebook Herald la o serie de dezbateri privind bună comunicare și gestionare a relației cu partenerul de cuplu, alături de specialiști în domeniu, psihologi și psihoterapeuți. ”– anunță editura Herald.

Număr de vizualizări :130


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro