spot_img

Trăiește febra Cannes-ului , pe platforma Eventbook

Între 12 și 23 mai 2020, Voodoo Films împreună cu RFI România, evocă spiritul Cannes-ului a cărui ediție cu numărul 73 ar fi avut loc în această perioadă, cu un program de filme de Cannes, pe Eventbook.ro, și discuții despre experiența festivalului francez, povestite de critici și oameni de film, la emisiunea Zebra.

Între 12 și 23 mai, poți să vezi sau să revezi în fiecare zi, de acasă, filme de Cannes. Susține-ți filmele preferate și alege căror filme din program le-ai acorda următoarele premii:
1. Marele premiu
2. Premiul pentru regie
3. Premiul pentru scenariu

Trimite palmaresul tău într-un mesaj pe pagina de Facebook sau Instagram Voodoo Films și poți câștiga un DVD cu filmul Bacalaureat, regia Cristian Mungiu. Palmaresul câștigător este cel rezultat din voturile participanților la concurs.

Filmele vor fi disponibile pentru vizionare începând cu ora 18:00 din ziua în care sunt programate și pot fi urmărite până la ora 02:00, după următorul program:

Marți, 12 mai
Dogman, regia Matteo Garrone
Premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină, Cannes 2018

Miercuri, 13 mai
A Gentle Creature, regia Serghei Loznița
Selecție oficială, Cannes 2017

Joi, 14 mai
Matthias & Maxime, regia Xavier Dolan
Selecție oficială, Cannes 2019

Vineri, 15 mai
The Happiest Day in the Life of Olli Maki, regia Juho Kuosmanen
Premiul Un Certain Regard, Cannes 2016

Sâmbătă, 16 mai
Burning, regia lui Lee Chang-Dong
Premiul juriului FIPRESCI pentru Cel mai bun film, Cannes 2019

Duminică, 17 mai
Little Joe, regia Jessica Hausner
Premiul pentru cea mai bună interpretare feminină: Emily Beecham, Cannes 2019

Luni, 18 mai
A Man of Integrity, regia Mohammad RASOULOF
Premiul Un Certain Regard, Cannes 2017

Marți, 19 mai
Jupiter’s Moon, regia Kornél Mundruczó
Selecție oficială, Cannes 2017

Miercuri, 20 mai
120 battements Par Minute, regia Robin Campillo
Marele Premiu, Cannes 2017

Joi, 21 mai
Paterson, regia Jim Jarmusch
Selecție oficială, Cannes 2016

Vineri, 22 mai
Border, regia Ali Abbasi
Premiul Un Certain Regard, Cannes 2018

Sâmbătă, 23 mai
The Wild Pear Tree, regia Nuri Bilge Ceylan
Selecție oficială, Cannes 2018

Toate filmele sunt subtitrate în limba română.

Prețul unui bilet pentru o singură vizualizare este 12 lei. Comenzile sunt limitate la un singur bilet per adresă de email. Gift Ticket: dăruiește cuiva drag un bilet cadou pentru filmele din programul Trăiește febra Cannes-ului! Fiecare Gift Ticket achiziționat poate fi preschimbat într-un bilet gratuit la oricare film din programul de către persoana căreia i-l dăruiești prin folosirea opțiunii „Am Gift Ticket / Partener ticket” din dreptul filmelor din program.

Mai multe informații despre modalitatea de vizualizare a filmelor, pe:  https://eventbook.ro/program/traieste-febra-cannesului

Parteneri media: RFI România, Scena 9

 

Voodoo Films

Facebook: @VDfilmsdistribution

Facebook event: https://www.facebook.com/events/752463338623335/
Instagram: voodoofilms_co
Website: https://voodoofilms.ro/

 

 

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508