ABBA Tribute Band from U.K. la Doors Club

feb. 25th, 2020 | By | Category: Postcard

Duminică, 8 martie 2020, spiritul celebrei trupe ABBA va fi adus în fața publicului constănțean de cei patru artiști ai ABBA Tribute Band.

Votată în unanimitate de Asociația Agenților Muzicali britanici drept cea mai bună formație tribut Abba din Marea Britanie – Lisa (AnniFrid), John (Benny), Nina (Agnetha) și Marcus (Bjorn) aduc la Doors Club Constanța, muzica suedezilor. Set-up unic, voci de excepție, costume autentice.

Trupa vinde show-uri la nivel international de peste 7 ani, fiind apreciată nu doar pentru calitățile vocale si pentru punerea în scenă, dar, mai ales pentru păstrarea fidelă a principiilor ABBA. „Revival the tribute live experience” este ceva unic. Show-ul include coregrafie, costume spectaculoase și autentice, are parte de o producție uluitoare și de muzica excelentă marca ABBA. O atenție specială este acordată set-up-ului scenei. Se folosesc lumini și efecte speciale, lasere, iluminare UV, un pian original Yamaha cp 70 (asa cum era cel al lui Benny), candelabre și multe altele, totul pentru a oferi audientei experiența unei producții de înaltă calitate. Cât despre muzică…nu încape niciun dubiu că pe scenă se vor auzi voci aproape identice cu cele care au făcut furori din 1972 până la începutul anilor ’80.

Prețul biletelor este: 100 de lei la scenă și 70 de lei în spate, zona de cafenea.
Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului, str. Traian, nr 68A. Info: 0763 661622.

Număr de vizualizări :962


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro