Acord de parteneriat între Academia Română și Asociația Municipiilor din România

apr. 15th, 2019 | By | Category: Postcard

Marți, 16 aprilie 2019, Academia Română va încheia un acord de parteneriat cu Asociația Municipiilor din România. Documentul va fi semnat de acad. Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Române, și Robert Negoiță, președintele Asociației Municipiilor din România. Evenimentul va avea loc la Clubul Academicienilor din Calea Victoriei nr. 125, începând cu ora 12, în prezența presei.

La întâlnirea de semnare a parteneriatului vor participa Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați, și alți membri din conducerea Asociației Municipiilor din România.

 

Acordul se încheie pe o perioadă de cinci ani și are în vedere efectuarea în colaborare a unor studii, analize și cercetări comparate privind accesul cetățenilor la cultură, educație și tehnologie, promovarea și susținerea unor inițiative de îmbunătățire a cadrului legislativ în domeniul administrației publice, educației, cercetării și dezvoltării tehnologice, precum și realizarea de programe și proiecte în comun.

Număr de vizualizări :346


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro