VIENNALE 2018

oct. 26th, 2018 | By | Category: Postcard

Institutul Cultural Român de la Viena este partenerul celei de-a 56-a ediţii a festivalului internaţional de film VIENNALE, care se desfăşoară la Viena până pe 8 noiembrie. VIENNALE 2018 prezintă patru producţii româneşti: ”Fotbal Infinit” (regia Corneliu Porumboiu), ”Îmi este indiferent dacă vom intra în istorie ca barbari” (regia Radu Jude), Touch me not (regia Adina Pintilie) și ”Alice T.” (regia Radu Munteanu).

Program:

Alice T.

  • vineri, 26 octombrie, ora 21:00, în cinematograful Urania
  • sâmbătă, 27 octombrie, ora 16:00, în cinematograful Urania

Proiecţiile au loc în prezenţa regizorului Radu Muntean şi a producătorului Oana Iancu.

 

Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari

  • miercuri, 31 octombrie, ora 18:30, în cinematograful Urania
  • joi, 1 noiembrie, ora 20:00, în cinematograful Stadtkino im Künstlerhaus

Proiecţiile au loc în prezenţa regizorului Radu Jude.

 

Fotbal Infinit

  • vineri, 2 noiembrie, ora 18:30, în cinematograful Urania
  • marţi, 6 noiembrie, ora 15:30, în cinematograful Stadtkino im Künstlerhaus

 

Touch Me Not

  • marţi, 6 noiembrie, ora 18:30, în cinematograful Metro

Proiecţia are loc în prezenţa regizoarei Adina Pintilie şi a protagoniştilor Laura Benson, Grit Uhleman, Irmena Chichikova şi Christian Bayerlein.

 

Pe 7 noiembrie, de la ora 15.30, are loc în cinematograful Filmcasino un eveniment special dedicat proiectului Touch Me Not: o dezbatere cu participarea echipei filmului. Intrarea este liberă.

VIENNALE reuneşte 300 de producţii cinematografice în secţiunile dedicate lungmetrajelor, scurtmetrajelor, documentarelor şi filmelor experimentale, la care participă reprezentanţi ai industriei cinematografice, actori şi regizori. Programul festivalului cuprinde programe speciale, interviuri şi discuţii cu publicul.

 

Mai multe informaţii despre despre festival şi programul complet al proiecţiilor de filme pot fi găsite pe pagina de internet a VIENNALE: http://www.viennale.at/en

 

 

 

Număr de vizualizări :345


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro