FUChSIADA – spectacolul creat împreună cu publicul

sept. 14th, 2018 | By | Category: Eveniment

FUChSIADA, spectacolul ”work in progress” imaginat și regizat de Anca Maria Colțeanu după scrierile lui URMUZ și produs de Asociația Montage prin artistul Anca Maria Ciofîrlă, anunță ultimele 2 episoade de creație decoruri și costume la Teatrul Dramaturgilor Români în zilele de 25 septembrie începând cu ora 14:00 și 26 septembrie 2018, de la ora 12:00. FUChSIADA își invită publicul să participe la definitivarea ultimelor detalii ale spectacolului care va avea premiera în data de 27 septembrie, ora 19:00 la Teatrul Dramaturgilor Români. Spectacolul din a cărui distribuție fac parte actorii Adriana Titieni, Adelaida Zamfira, Flavia Hojda, Pavel Ulici, Răzvan Krem Alexe, Alexandru Buescu, Alexandru Sinca și Emilian Mârnea, readuce lumea lui URMUZ pe scena, într-o îmbinare perfectă a creațiilor realizate de artiști și spectatori. FUChSIADA este spectacolul la care publicul a participat activ de-a lungul a 12 episoade în care au fost create decorurile, costumele și muzica de artiștii Sofia Ovejan și Ovidiu Savu împreună cu spectatorii care s-au bucurat alături de echipa de producție de momente unice de creație, în locuri cu încărcătură simbolică pentru București și universul lui URMUZ.

Premiera din 27 septembrie este momentul în care spectatorii sunt invitați să vină să asiste la ceea ce ei au creat împreună cu artiștii spectacolului conceput de Anca Maria Colțeanu. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile, cu rezervare la adresa fuchsiada.montage@gmail.com.

FUChSIADA este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și susținut de Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul Dramaturgilor Români, Muzeul Municipiului București, Casa Oamenilor de Știință și Compania Națională de Căi Ferate „CFR” – SA. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Mai multe informații http://galeriemontage.com /, https://fuchsilism.wordpress.com

și https://www.facebook.com/FUCHSISMUL/

Număr de vizualizări :142


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro