Planeta Poeziei – ocolul Pământului în 80 de întâlniri poetice

iun. 6th, 2018 | By | Category: Eveniment

Joi, 7 iunie 2018, ora 19:00, la Librăria „Pavesiana”  din București, B-dul Lascăr Catargiu 27, sunteți invitați la o serată de muzică și poezie dedicată liricii contemporane italiene.

Odată cu manifestarea de debut, „Poduri în versuri: de la Cesare Pavese la poezia italiană contemporană”, se va lansa un nou proiect independent „Planeta Poeziei – ocolul Pământului în 80 de întâlniri poetice” / „The Poetry Planet – circling the Earth in 80 poetic encounters” / „Il Pianeta della Poesia – il giro del mondo in 80 incontri poetici” unde se va citi în limba română, cât și în limba italiană, poezii semnate de:

Cesare Pavese
&
Luigi Di Raffaele
Franco Donatini
Claudia Piccinno
Nicola Dal Falco
Giovanna Mulas

Prezentarea întâlnirii: Mara Chirițescu
Prezentarea proiectului: Ana Olimpia
Lectura: Silviu Geamănu
Video & regia: Andrei Stan
Imaginea artistică: Uri Negvi
Ilustrație muzicală: Constantin Mușat – vioară
Design: Alec Bartos
Traducere: Ana De Lucca & Mara Chirițescu
Coordonatoare proiect: AnaOlimpiaStyle
Eveniment promovat de Grupul „Poësis Mvndi – România”,

în cadrul proiectului #PLANETAPOEZIEI, inclus în Festivalul Ambasadei italiene de la București, mai-iunie 2018.

Întreg proiectul #PlanetaPoeziei – ocolul Pământului în 80 de întâlniri poetce” se va organiza în foarte strânsă colaborare cu institutele culturale sau direcțiile de relații culturale ale ambasadelor din București – România.

INFO și detalii: worldpoetryday.ro@gmail.com

Acces liber în limita locurilor disponibile.

De preferat comunicarea prezenței la worldpoetryday.ro@gmail.com sau pe pagina evenimentului : www.facebook.com/events/2007407449576140/

Accesul liber în limita locurilor disponibile.

©AnaOlimpia – pentru concept și format original #PlanetaPoeziei – ocolul Pământului în 80 de întâlniri poetice // The Poetry Planet – circling the Earth in 80 poetic encounters”.

Număr de vizualizări :261


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro