Ministagiunea CNDB@TNC se amână pentru anul 2018

dec. 9th, 2017 | By | Category: Postcard

Centrul Național al Dansului București (CNDB) și Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova (TNC) anunță reprogramarea evenimentului „Ministagiune CNDB@TNC” pentru anul viitor, în urma stabilirii de către Guvernul României a trei zile de doliu național pentru moartea Majestății Sale, Regele Mihai I, pe 14, 15 și 16 decembrie 2017.

Evenimentul urma să aibă loc la Teatrul Național din Craiova între 13 și 17 decembrie 2017 și conținea patru producții și coproducții CNDB, semnate de artiștii Mihaela Dancs, Andreea David, Simona Deaconescu și Andreea Novac, precum și un atelier de dans contemporan susținut de Andreea Novac.

CNDB și TNC vor anunța în curând noul program al evenimentului, precum și informații despre rambursarea costului biletelor vândute și reprogramarea celor înscriși la atelierul de dans contemporan al Andreei Novac.

CNDB transmite condoleanțe Casei Regale a României

Echipa Centrului Național al Dansului București a primit cu profundă tristețe vestea morții Majestății Sale, Regele Mihai I, și transmite sincere condoleanțe Casei Regale.

Fostul suveran al României a murit marți, la vârsta de 96 de ani, la reședința sa din Elveția, iar CNDB omagiază, alături de o întreagă națiune îndoliată, una dintre cele mai importante personalități din istoria modernă a țării noastre.

Număr de vizualizări :367


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro