Editura Katartis lansează cartea ”Franklin și cadoul de Crăciun”

dec. 14th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Editura Katartis prezintă noua sa carte, “Franklin și sărbătoarea de Halloween”, din Colecția Franklin scrisă de Paulette Bourgeois și ilustrată de Brenda Clark, în traducerea Biankăi Diana Galeș. Vândută în 65 de milioane de exemplare în peste 30 de limbi, colecția a fost lansată și în librăriile din România în această toamnă.

În cea de-a patra carte din colecție, “Franklin și cadoul de Crăciun”, Franklin nu se poate decide ce să doneze pentru colecta de Crăciun. La început, toate jucăriile sale par prea speciale pentru a fi dăruite. Cu puțină inspirație de la mătușa lui, Harriet, Franklin vine în sfârșit cu darul perfect.

“Franklin și cadoul de Crăciun” este o poveste inspirată de dragoste, dăruire și împărtășire. Este o minunată poveste de vacanță care arată că cele mai bune cadouri sunt cele oferite din inimă.

În toate cărțile din colecție, Franklin se confruntă cu o situație dificilă din care încearcă să iasă, dar cu ajutorul părinților, prietenilor, învățătorului și a tuturor celor cu care intră în contact, Franklin reușește să-și învingă temerile și să facă față obstacolului care îi stă în cale, învățând de fiecare dată o lecție importantă. În lumea minunată a lui Franklin, respectul, prietenia, onestitatea, dar, mai ales, dragostea pentru prieteni joacă un rol important în făurirea personalității protagonistului.

Paulette Bourgeois (n: 20 iulie 1951) este o scriitoare canadiană cunoscută pentru crearea Țestoasei Franklin, personajul care apare în cărțile ilustrate de Brenda Clark (n: 10 februarie 1955) și care sta la baza unei serii de animații de televiziune, DVD-uri și filme de lungmetraj animate.

Colecția Franklin este recomandată copiilor între 4 şi 8 ani și este disponibilă pe site-ul editurii www.katartis.ro. Prinde reducerile de sărbători.

Editura Katartis este despre copii, părinți, prieteni, experiențe, amintiri. Editura Katartis este despre cărți și iubitorii acestora. Alătură-te nouă într-o aventură cu povești frumoase și zâmbete minunate.

www.facebook.com/EdituraKatartis

Instagram: EdituraKatartis

Număr de vizualizări :465


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro